Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Over ons

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!

Meet our team

ChromeBurner is voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby van Rob. Van je hobby je werk maken is lang niet altijd onmogelijk, dat blijkt wel: inmiddels is hij het opperhoofd van de grootste online motorkleding specialist van Nederland.

Tijdens werktijd geeft hij leiding aan het E-commerce & Sales team met altijd de hoogste mate van klanttevredenheid in het achterhoofd houdend. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek en heeft inmiddels meer CD’s dan de lokale platenwinkel!

Jan is onze gezellige plattelandsjongen uit het Land van Heusden. Tenminste, dat denken we.. want hij is moeilijk verstaanbaar. In plaats van een loopbaan als boer, heeft hij gekozen voor Commerciële Economie en dat is een goede keuze geweest. Als Sales Director heeft hij een groot aandeel in de groei die ChromeBurner doormaakt!

Rock, Metal, Dungeons en Dragons. Dat is Leroy in een notendop. Hij is de creatieveling in ons midden en tegelijkertijd de grootste lolbroek. Hij ziet de mooiste details in onze producten en kan daar enorm enthousiast van worden. In zijn vrije tijd pakt hij af en toe de motor en bezoekt regelmatig concerten!

Als er iemand passie voor motorrijden heeft, is het Kevin wel. Offroaden, circuit rijden of gewoon touren is de keuze die hij ieder weekend moet maken. Bij ChromeBurner is hij verantwoordelijk voor alle content op de website en zorgt hij ervoor dat iedere klant vriendelijk te woord gestaan wordt!

Maikel is blijven hangen na zijn afstudeerstage en is inmiddels de Yin van het magazijn. Goeie vent, maar met een verschrikkelijke muzieksmaak… Zijn grote liefde: Feyenoord. Naast voetbal kijken, is hij ook vaak in de sportschool te vinden.

Bram is de Yang van het magazijn management. Hij loopt graag te dollen en neemt je in de maling als je ook maar even niet oplet, maar is bloedserieus als het om zijn werk gaat. In zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje en vindt het leuk om te varen.

Tja, wat is deze jongen niet? Hij is de gangmaker bij ChromeBurner en heeft over alles een mening. Het is moeilijk om John niet op te merken gezien zijn postuur en zijn verbale communicatie. Hij is vaak te vinden in onze sportschool en helpt collega’s net zo groot te worden als hij. Hij is de trotse bezitter van een Kawasaki Z800 Sugomi!

Gaby komt oorspronkelijk uit Engeland, maar is opgegroeid in Frankrijk. Hierdoor spreekt ze vloeiend Engels, Frans en Nederlands! Ondanks dat ze geen motorrijbewijs heeft, is ze toch in het bezit van de HJC RPHA 11 Mike Wazowski helm, gewoon omdat ze hem leuk vond, en om mee te karten in onze ChromeBurner kartcompetitie!

Christy is een echt gezelligheidsmens en dit zien we terug in haar omgang met klanten. Ieder telefoontje en mailtje wordt met de grootste zorg behandeld. In haar vrije tijd is ze vaak op terrasjes te vinden met een goed glas wijn en in de zomer loopt ze zo veel mogelijk rond op festivals!

Stijn is onze allround marketeer die zowel voor de online als offline marketing de lijnen uitzet. Conversieratio's, cost-per-click, return on ad spend.. hij wordt er gek genoeg heel enthousiast van. Ieder z'n ding! Je herkent hem aan zijn schoenen, hij draagt namelijk alleen maar Nike Air Max 1’s.

Jeroen is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van de webshop en IT-systemen. In het begin van zijn carrière nog automonteur, maar heeft zijn passie gevonden in development! In zijn vrije tijd is hij altijd te porren voor een goede film en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Haar liefde voor Duitsland komt bij ChromeBurner goed van pas, ze houdt namelijk contact met Duitstalige klanten en partners en benut de kansen die er over de grens zijn. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond. Gek genoeg geen Duitse Herder!

Sergen is onze designgoeroe en begrijpt Photoshop als geen ander. Hij is pas tevreden als het perfect is, eerder gaat hij niet naar huis. Met games en halters brengt hij zijn vrije tijd door. Zijn droom? Een Toyota GT86. Tja, vierwielgekkies mogen dus ook bij ons werken.

Bram is gek op alles met twee wielen. Momenteel heeft hij een collectie oude Africa Twins, waarmee hij het de supersports moeilijk maakt in het bochtenwerk. Onder werktijd zorgt hij ervoor dat iedere klant wordt voorzien van persoonlijke service en deze met een goed gevoel de showroom verlaat!

Oscar houdt de hele dag de cijfertjes in de gaten en zorgt ervoor dat er niet meer uitgaat dan er binnenkomt. En dat gaat gelukkig goed! Hij heeft nog geen echte plannen om te beginnen met motorrijden, maar het begint al wel te kriebelen!

Kevin is hier begonnen met een afstudeerstage en is blijven werken nadat hij zijn studie had afgerond. Hij is vooral bezig met het creëren van content en deze delen op social media. Hij vult zijn vrije tijd in met fotografie, voetbal, BMW’s en zijn MT-09.

Op Rob na, zit Koen al het langst bij ChromeBurner en heeft de hele groei van ChromeBurner meegemaakt. Dat Koen een doorzetter is, blijkt uit het feit dat hij altijd op de motor komt, weer of geen weer. Verder reist hij graag, speelt gitaar en blijft fit door middel van calisthenics!

Sebastiaan zorgt ervoor dat alle producten op de website staan en kan in meerdere talen klantvragen beantwoorden. Zijn woordenschat in andere talen heeft hij geleerd tijdens zijn vele reizen, waarbij hij het liefst zo ver mogelijk weg gaat. Hij gaat binnenkort beginnen met motorrijden en wil dan op een Ténéré 700 de wereld rond!

Onze moeder-overste Bep zorgt dat onze winkel, het kantoor en de kantine er altijd pico bello uitzien. Omdat Bep altijd bezig is om onze puinhoop weer toonbaar te maken, houdt ze in haar vrije tijd haar hoofd graag geordend door een lang eind te wandelen of te fietsen. Is het buiten bar en boos? Dan zul je Bep waarschijnlijk in haar luie stoel aantreffen met een woordpuzzel.

Tonny werkt al een paar jaar bij ons en helpt met het financieel gezond houden van ChromeBurner. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad en leuke dingen doen met haar kleinkinderen. Ook is ze altijd te porren voor een goed boek en lost ze puzzels op zonder moeite!

Lara werkt al geruime tijd bij ons in het magazijn. Ze rijdt nog geen motor, maar is wel van plan om haar rijbewijs te behalen met als uiteindelijk doel op een BMW Caferacer de Nederlandse wegen onveilig te maken!

Isis is de zus van Lara en heeft een ijzersterke conditie, zij is namelijk verantwoordelijk voor het picken van orders voor klantenbestellingen en zorgt dat deze zo snel mogelijk van A naar B komen.

Tim was op zoek naar een leuke bijbaan waarmee hij zijn grootste hobby motorrijden kon combineren. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het showroom-team. Op zijn KTM Duke 390 maakt hij het menig motorrijder bijzonder lastig om aan hem te ontkomen. Zijn droommotor? Een Panigale V4!

Ook Ilona is in onze showroom te vinden en zal je met persoonlijk advies te woord staan. Er zijn maar weinig collega’s die zo sportief zijn als Ilona: Longboarden, snowboarden en bijna alle watersporten, ze doet het allemaal!

Carit is een echte levensgenieter en doet eigenlijk alleen dingen waar ze blij van wordt, zoals: festivals bezoeken, roadtrips maken en mooie ritjes rijden op haar gerestaureerde Honda Rebel 450. Ze heeft de ambitie om de beste verkoopadviseur van ChromeBurner te worden!

Remon is een jongen uit de buurt en is in de showroom te vinden als verkoopadviseur. Hij is enthousiast, leergierig en doet alles met de juiste motivatie. Als je hem ziet, kan je wel raden wat zijn hobby is, dat is namelijk zwaaien met gewichten in de sportschool. Ook speelt hij piano en heeft onlangs zijn motorrijbewijs gehaald!

Daryn loopt al een tijdje mee in het showroom team. Ooit is hij begonnen als order picker, maar nu staat hij in het weekend in de showroom en helpt klanten met het kiezen van de juiste producten. Doordeweeks studeert hij, maar als hij vrije tijd over heeft maakt hij graag foto’s en speelt hij op zijn basgitaar.

Kim heeft haar afstudeeropdracht bij ons afgerond en is parttime bij ons blijven werken. Haar creativiteit kent geen grenzen en haar designs zijn van ongekende klasse. Ze is niet het typische meisje: ze houdt van gamen, Formule 1 en auto’s!

Nick is hier komen werken op parttime basis en is eind 2019 bij ons begonnen. Hij helpt het marketingteam met het schrijven van teksten in andere talen dan Nederlands, want Nick heeft een aardige talenknobbel! Zijn vrije tijd vult hij graag met hockey, vissen, gamen en afspreken met vrienden. En oh ja, hij doet ook nog een studie!

Wessel is onlangs ons magazijn team komen versterken. In zijn vrije tijd is hij de keeper van zijn voetbalteam, dus een echte teamspeler en snel anticiperen is dan ook geen probleem voor Wessel!

Tommy is bij ChromeBurner gekomen tijdens zijn afstudeerperiode en is daarna bij ons blijven werken. Tommy is het type ‘Geen woorden, maar daden’. Hij is een stille genieter en een keiharde werker.

Jochem is onderdeel van het magazijn team. Plannen om te beginnen met motorrijden zijn al gemaakt en zijn eerste motor moet een Yamaha YZF R125 worden! Voor nu: werken en tijd met vrienden doorbrengen!

Len komt uit Rosmalen en helpt het team in het magazijn om jullie bestellingen zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden. Zijn strategisch denken en handelen die nodig zijn voor pokeren kunnen we goed gebruiken!

Sophie sport graag met vrienden en dat komt goed van pas bij ons! Ze zorgt er namelijk voor dat producten op het juiste moment op de goede plaats liggen. Ze loopt veel door het pand, dus je moet je best doen om haar te vinden!

Nadat Adriènne haar studie had afgerond ging ze op zoek naar een baan bij een bedrijf dat haar aansprak en waar ze zich thuis voelde en dit heeft ze bij ons gevonden! Ze zorgt ervoor dat vragen van klanten vriendelijk worden beantwoord en brengt vrolijkheid binnen het bedrijf. Zoek alleen geen ruzie met haar, ze is namelijk een fanatiek bokser!

Diana regelt alles wat te maken heeft met de Spaanstalige landen. Ze wilde graag met Latijns-Amerika werken en krijgt bij ons deze kans. Ook kan ze al motorrijden! Ze heeft dit geleerd op een Yamaha TTR250. Nu nog even haar rijbewijs halen en dan mag ze ook de weg op! Wie weet kan ze dan haar favoriete landen in Zuid-Amerika op de motor ontdekken!

Bas is onze systeembeheerder en zorgt ervoor dat alle interne ICT-systemen feilloos werken. Server onderhoud, back-ups maken, storingen fixen, hij doet het allemaal. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin en gaat graag wandelen.

Yaro helpt Tonny en Oscar met het verwerken van de cijfers. Facturen inboeken, uitsturen en alles wat daar ook mee te maken heeft. Yaro is groot voetbalfan en heeft zelf ook op hoog niveau gespeeld. Een echte teamspeler en met zijn discipline zit het dus ook wel goed!

Onur loopt eigenlijk al heel wat jaartjes mee bij ChromeBurner en brengt in zijn weekenden en vakanties veel tijd door hier in het magazijn. Hij vindt het werk nog steeds leuk en zien hem ook niet snel vertrekken. We hebben hem er graag bij, want hij is altijd in voor flauwe grappen die stiekem best wel grappig zijn.

Sebas loopt hier stage in het magazijn. Hij is een harde werker, maar altijd in voor een dolletje. In zijn vrije tijd is hij vaak in de weer met gewichten in de sportschool en pakt hij graag een terrasje.

Farris helpt ons magazijn team met alles wat bij de logistiek komt kijken en doet hier praktijkervaring op tijdens zijn stage. In zijn vrije tijd speelt hij games, loopt vaak met zijn hond en met mooi weer gaat hij graag varen.

Glenn is een jongen uit de regio en loopt stage bij ons in het magazijn. Hij bokst en kijkt graag films en series.