ChromeBurner MotorPodcast

We hebben hem dan niet zelf gemaakt, maar hij draagt vanaf nu wel onze naam: de ChromeBurner MotorPodcast! Een leuke informatieve podcast met info over nieuwe motoren, gear en evenementen. Houd deze pagina in de gaten om de nieuwste afleveringen te beluisteren!

Harley, Royal Enfield, Ural, Veel occasions en creatief met kentekens

Arno, Joost en Iwan hebben het in de ChromeBurner motorpodcast nummer 21 over het nieuws van Harley-Davidson, of juist wat daar aan ontbrak. Verder bespreken ze de nieuwe Royal Enfield Super Meteor 650 en is er ook wat te melden over het (voorheen) Russische motormerk Ural. Dan kijken ze naar de bizarre cijfers uit de Nederlandse en Belgische markt voor tweedehands motoren en doken er in december in België zomaar 7000 motoren op voor een kenteken!

Voorkruipen bij het stoplicht

In deze eerste ChromeBurner Motorpodcast van 2023 praten Iwan, Arno en Joost over motormerken die er alles voor over hebben gehad om in 2022 marktleider te worden. Ook gaat het over de nieuwe APK (of toch niet?) voor motoren in België, die vanaf 1 januari 2023 van kracht is. Verder komen er een paar handige tips naar boven in deze aflevering over kortingen op motorkleding en toebehoren. Maar ook zijn er klachten over motormodellen die wel beloofd werden, maar nog steeds niet gepresenteerd zijn. En tot slot wordt er ingegaan op recent nieuws, namelijk dat vooraan gaan staan bij het stoplicht verboden zou moeten zijn. Maar hoe zit dat nou echt?  

De Motor van het Jaar 2022

In deze aflevering kiezen Arno, Joost en Iwan hun motor van het afgelopen jaar en vertellen ze uitgebreid over winter-motorkleding. En tot slot: de reclame van ChromeBurner is er!

Eerste ritten op de nieuwe 2023-modellen

In deze aflevering vertellen Iwan, Arno en Joost hoe ze de persintroducties hebben ervaren van de de splinternieuwe 2023 Honda CB750 Hornet, de vernieuwde 2023 KTM 890 Adventure, de 2023 BMW S1000RR ''Zoeperbike'' en de 2023 BMW M1000R naked bike met 210 PK.

Bekijk de eerste aflevering

De eerste aflevering met ChromeBurner als naamsponsor gaat uiteraard over motorrijden. In deze aflevering geven Iwan van der Valk (Nieuwsmotor), Arno Jasper (MaxxMoto) en Joost Overzee (freelancer, Kicxstart) uitleg over deze naamswijziging, praten ze over de EICMA Motorshow in Milaan, bespreken ze de nieuwe 2023 modellen van alle motormerken en reden al met een aantal ervan, zoals de Moto Guzzi V100 Mandello, de Yamaha GYTR modellen en de Royal Enfield Hunder 350. Geniet ervan!

Aflevering #21

Aflevering #20

Aflevering #19

Aflevering #18

Aflevering #17

Aflevering #19

Aflevering #18

Aflevering #17

Wil je de ChromeBurner MotorPodcast via een ander kanaal beluisteren?

Hieronder hebben we alle links voor je verzameld.

Spotify | YouTube | Google Podcast app | Apple Podcasts/iTunes