• Gratis verzending

    *Bestellingen vanaf EUR 50

  • Vóór 17:00 besteld

    Dezelfde werkdag verzonden

  • 100 dagen retour

    Niet tevreden, geld terug!

  • Winkel

    Kom passen in Waalwijk

Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Chromeburner
Website: http://www.chromeburner.nl/
Inschrijfnummer KvK: 54607140
BTW-nummer: NL8513.69.856.B01

2. E-mailadres
;Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor: a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst; b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak; c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens.
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens Veiligheidscriteria.
Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

9. Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact
Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen: Op het volgende e-mailadres: info@chromeburner.com b. Op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 90 20 979 c. Op het volgende adres: Cartografenweg 20a, waalwijk Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Cookie beleid
Websites tegenwoordig gebruiken nuttige online technieken om het gebruiksgemak van websites te optimaliseren en zo interessant mogelijk te maken voor de bezoekers. Cookies zijn hier een mooi voorbeeld van. Cookies worden gebruikt door websiteshouders of derde partijen die communiceren via de website die u bezoekt.

Indien u akkoord gaat met de privacy policy en het cookie beleid, zorgt Chromeburner er voor dat bezoekers van de website bepaalde informatie niet herhaaldelijk krijgt, ontvangt of moet invoeren. Het gebruik van cookies is veilig en zorgt er uiteindelijk voor dat het surfen op de Chromeburner website makkelijker wordt.

Omdat Chromeburner veel waarde hecht aan de Privacy Policy en het Cookie beleid zal het door middel van de onderstaande rij het cookie beleid duidelijk worden gemaakt.

Chromeburner gebruikt de volgende cookies:

1. Functionele cookies
Funtionele cookies zorgen er voor dat de website naar behoren functioneert. Denk hier bij aan uw persoonlijke inlog gegevens, de producten die u in uw winkelmandje plaatst en bijvoorbeel de gegevens voor op de betaalpagina.

2. Statistieken / analyse cookies
Doormiddel van Google Analytics kan men het gebruik van de website meten.

3. Advertentie cookies
Om verkoop te stimuleren wordt er door middel van bijvoorbeeld Google AdWords advertenties geplaatst op websites van derden. Via deze manier kan men advertenties zo goed mogelijk op u interesses laten aansluiten.

4. Interesse cookies
Deze cookies zorgen er voor meer gerichte aanbevelingen. Chromeburner probeert de website zo goed mogelijk op iedere bezoeker aan te passen. Denk hierbij aan de inhoud van de website maar ook advertenties op websites van derden.

5. Social Media cookies
Door middel van Social Media cookies kan Chromeburner of klanten de inhoud van de website delen op diverse Social Media platformen. Het functioneren van deze Social media wordt mede mogelijk gemaakt door de Social Media cookies.

6. Overige cookies
Natuurlijk zijn er ook cookies die niet vallen onder de bovenstaande. Deze vallen dan automatisch onder de "overige cookies". Heeft u cookies gezien die wel aanwezig zijn maar niet vermeld zijn? Laat het dan ons zo snel mogelijk weten zodat Chromeburner he cookiebeleid kan aanpassen.