Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Bij ChromeBurner willen we onze klanten aangenaam verrassen en doen we er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. We hechten daarom veel waarde aan de mening van onze klanten. Met onderstaande reviews van tevreden motorrijders zijn wij dan ook heel blij!

4.8
Onze klanten geven ons een gemiddelde score van 4.8/5 op Trustpilot
reviews box
Mv
Marc v. A. 01 Mar NL

Top winkel! Perfect behandeld na probleem.

Voor een groot bedrag aan motor artikelen gekocht bij de chromeburner winkel in Nieuwkuijk. Bij het afrekenen in de winkel was de korting op enkele producten niet op de juiste manier berekend, maar daar kwam ik achteraf pas achter. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en de factuur bijgevoegd, met de vraag wat zij ervan vonden. Antwoord dat ze het heel vervelend vonden en het door mij berekende verschilbedrag gingen terug betalen. Kijk dat vind ik echt heel erg netjes, en geeft aan dat dit een kwaliteitswinkel is waar mensen werken die begrijpen hoe je klanten behandeld.
reviews box
M
Mar 28 Feb NL

Super service!

Voor mij een nieuwe webshop en zo tevreden dat ik dat ook graag met jullie deel. Zondag mijn bestelling gedaan en maandagochtend al binnen, volgens mij kan dat haast niet sneller. En dat ook nog eens voor een ontzettend scherpe prijs. Jullie hebben er een nieuwe klant bij, bedankt!
reviews box
TM
Ton Mensing 23 Feb NL

Vlotte retour afwerking

Artikelen retour gestuurd. Pakketje zoekgeraakt. Toch heel snel geld naar mij overgemaakt. Het vinden van zoekgeraakte pakketje vond Chromeburner hun probleem. Binnen no time had ik het geld op mijn rekening. Heel netjes te woord gestaan ook. Top
reviews box
jB
john Belt 28 Feb NL

Snel terug betaling van het eerder…

Snel terug betaling van het eerder besteld produkt en snelle levering van het nieuwe produkt.
reviews box
F
Femke 01 Mar NL

Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, goede omschrijving van de helm, voldoet aan verwachtingen.
reviews box
P
Patrick 27 Feb NL

Alles perfect

Alles perfect, verlopen en voldoet volledig aan de verwachtingen.snelle en goede service
Leave a Trustpilot Review