• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

SHARK SKWAL BLANK WIT WHU INTEGRAALHELM

Laat zien dat je er bent met deze LED helm

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 229,98

€ 137,90


De Shark Skwal kan revolutionair worden genoemd door de LED lampjes die verwerkt zijn in de helm. Daarnaast is deze integraalhelm zeer compleet. De Skwal is Sharktooth ready, is uitgerust met het Shark Easy Fit systeem voor brildragers, heeft een ingebouwd zonnevizier, heeft een kras- en condensbestendig vizier en wordt daarnaast ook nog eens geleverd met Pinlock insert.
Omschrijving

Details

Shark SKWAL

Shark is het eerste merk dat helmen produceert met LED verlichting er in verwerkt, zodat je extra goed zichtbaar bent op de weg. Naast de futuristische LED lampjes beschikt de Skwal over andere handige snufjes zoals: PinLock voorbereiding (PinLock insert is inbegrepen), verwijderbare en wasbare binnenvoering, een vizier dat kras- en condensbestendig is en natuurlijk is de helm ECE 22.05 gecertificeerd.

Product Informatie

De buitenschaal van de helm is gemaakt van thermoplastic. De helm weegt 1450 gram, dit is voor een helm met ingebouwde ledlampjes en een geïntegreerd zonnevizier zeker niet zwaar. De LED lampjes zijn te vinden boven het vizier, op de kin en op de achterkant van de helm. De LED verlichting in de helm draagt ook bij aan de veiligheid van motorrijders. De Franse fabrikant Shark heeft de Skwal voorzien van een anti-bacteriële binnenvoering die uitneembaar is en eventueel te wassen is. Er is ook aan bril dragende mensen gedacht bij het maken van de Shark Skwal, het Easy Fit systeem van Shark zorgt ervoor dat een bril dragen met de helm op geen probleem is. Een nieuw stukje techniek is het “auto-seal”. Dit houdt in dat het vizier strakker dicht gaat dan normaal. Het “auto-seal” systeem zorgt er ook voor dat wind en regen de helm niet binnendringt. Zoals eerder vermeld is het vizier voorzien van Pinlock en heeft het een anti-kras en anti-condens coating. Naast dat alles is het Shark gelukt om ruimte te bewaren in de helm voor een Bluetooth-systeem. De Shark Skwal is daarmee ook Sharktooth ready.

Specificaties

 • Helmschaal:Thermoplastisch
 • Binnenvoering:Verwijderbaar en wasbaar
 • Retentiesysteem:Snelsluiting systeem
 • Vizier:Pinlock ready, antikras en anticondens coating
 • Vizier mechanisme:Auto seal sluiting
 • Homologatie:ECE 22.05 gecertificeerd
 • Overige:Led-verlichting, Pinlock meegeleverd, Sharktooth ready, Shark Easy Fit voor brildragers
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Shark
Helm Serie Skwal
Kleur Wit
Subkleuren Nee
Afwerking Glans
Dubbel-D Sluiting Nee
Zonnevizier Ja
Homologatie ECE 22.05
Buitenschaal Thermoplastisch
Maattabel

Details

Size XS S M L XL
CM 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62
Inch 21-21.3 21.7-22 22.4-22.8 23.3-23.6 24-24.4
Reviews