Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

Shoei Personal Fitting System

Ultiem draagcomfort, maximale veiligheid, verlengde levensduur van het interieur en minder vermoeidheid na een lange rit. Zomaar een paar voordelen van een helm die perfect past. Het menselijk hoofd is een complexe vorm: geen enkel hoofd is hetzelfde en toch kopen we een helm, het belangrijkste onderdeel van onze outfit op de motor, alsof het een stuk confectiekleding betreft. Raar eigenlijk!

Shoei gooit het over een andere boeg en heeft de interieurs van hun modellengamma zo geconstrueerd dat deze door het toevoegen van opvulstukken en extra kussens op maat gemaakt kan worden voor uw hoofd. Uw hoofd wordt opgemeten in een drietal dimensies en de waarden worden ingevoerd in de computer. Deze rekent uit welke maat helm u idealiter zou moeten hebben en welke aanpassingen er nodig zijn om de helm perfect aan te laten sluiten. Hierbij gaat het niet alleen om de maatvoering, maar wordt de helm ook verbeterd qua positionering op het hoofd.

Welke helmen kunnen aangepast worden?

Het mag geen verrassing zijn; alleen Shoei helmen zijn geschikt voor dit systeem. Het gaat dan om de generatie helmen met uitneembare centerpad (vanaf de XR1100).

EX-Zero
GT-Air
GT-Air II
Hornet ADV
J-Cruise
JO
Neotec
Neotec 2
NXR
RYD
VFX-W
VFX-WR
X-Spirit 2
X-Spirit III
XR-1100

Wat zijn de kosten?

Voor het aanmeten en aanpassen van uw Shoei helm zijn de kosten €60,-. Dit is inclusief al het benodigde materiaal om de helm aan te passen. Als u uw helm bij ons in de winkel aanschaft en direct op maat laat maken, krijgt u 50% korting en brengen wij €30,- in rekening.

Moet ik een afspraak maken?

Normaal niet! Maar vanwege geringere bezetting in de winkel de komende periode vanwege vakanties, vragen we u om even vooraf te bellen om een afspraak in te plannen.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren