SHOEI PINLOCK CX-1, CX-1V Helder

Niet op voorraad
  • Merk: Shoei
  • Gratis verzending vanaf €50,- | 30 dagen retourneren
  • Op werkdagen vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
omschrijving

Pinlock bied een oplossing tegen het beslaan van uw vizier. Door het absorberende plastic krijgt u geen mist laag op u vizier. Het Pin-Lock vizier is geschikt voor de CX-1 en de CX-1V vizieren.

Clear: Bij de meeste helmen wordt deze als standaard gebruikt. Dit vizier zorgt voor een duidelijk en helder beeld onder normale weersomstandigheden.

extra informatie
Merk Shoei
Is on Sale Nee
maattabel
reviews
Sluiten
U plaatst een review over: SHOEI PINLOCK CX-1, CX-1V Helder
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

faq

Wat is het nut van een Pinlock?

Een Pinlock zorgt er op twee manieren voor dat je geen last hebt van condensvorming. Tussen het vizier en de Pinlock zit een laagje lucht waardoor je het principe van dubbelglas krijgt. Daarnaast is de Pinlock zelf gemaakt van een vochtabsorberende kunststof waardoor het vocht uit je adem niet aanslaat op de Pinlock zelf, waardoor je perfect zicht houdt in alle weersomstandigheden.

Hoe installeer ik een Pinlock op mijn helm?

Om de Pinlock te installeren zul je het vizier van de helm moeten verwijderen. De Pinlock wordt vastgeklemd tussen de twee pinnetjes die je links en rechts in het vizier ziet zitten. De siliconenrand van de Pinlock moet tegen het vizier aan. Om de Pinlock tussen de pinnetjes te krijgen, moet je het vizier een stukje platbuigen zodat de Pinlock er tussen past.

Is een Pinlock geschikt voor elke helm?

Het wordt steeds meer gemeengoed dat helmen worden uitgerust met een Pinlock-voorbereid vizier of zelfs inclusief Pinlock worden geleverd. Alleen een vizier voorzien van 2 pinnetjes (één links en één rechts) is geschikt voor een Pinlock.

Wat is het verschil tussen een Pinlock en een MaxVision Pinlock?

Qua werking zijn ze hetzelfde, maar een MaxVision Pinlock valt in een uitsparing in het vizier van de helm, waardoor deze een groter oppervlak kan hebben en je beter zicht hebt.