Shoei SRL-01 Neotec II

Niet op voorraad
  • Bereik: 1.6km
  • Waterdichtheid : Geen
  • Verbindingsopties: Bluetooth 4.1
  • Groepsconferentie: 8 rijders Bluetooth
  • Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
  • Voor 17.00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie

omschrijving

Bluetooth communicatiesystemen zijn vaak lomp, alles behalve aerodynamisch en niet altijd even gemakkelijk in te bouwen in je helm. Al deze problemen zijn verleden tijd met het Shoei SRL Shoei Rider Link Bluetooth communicatiesysteem. Dit systeem, gebaseerd op de Sena 20S, past naadloos in je Shoei helm. Deze SRL-01 unit is bedoeld voor de Neotec II. Geen uitstekende delen, minder windruis, betere aerodynamica en gemakkelijk te installeren! De SRL-01 maakt gebruik van Bluetooth 4.1 en maakt perfect verbinding met alle Sena communicatiesystemen. Dankzij Universal Bluetooth kun je ook verbinding maken met één unit van een ander merk. Met een bereik tot wel 1.6 km blijf je gemakkelijk verbonden met tot maximaal 7 motorvrienden. Ben je hun gebabbel (of je eigen muziek) beu dan kun je ook gebruik maken van de ingebouwde FM radio. De speakers produceren HD geluid en dankzij Advance Noise Control worden ongewenste geluiden van buitenaf weggefilterd.

Opmerking: Er is geen verschil tussen de functionaliteit en prestaties van de SRL en SRL2! De SRL is uitgerust met een geïntegreerde boom microfoon die perfect is voor een systeemhelm zoals de Neotec II.

Attentie: Maak je geen zorgen! Bij Chromeburner verkopen we alleen Neotec II's geproduceerd na maart 2019, als je je helm bij Chromeburner koopt past zowel de SRL als de SRL2 op je nieuwe Neotec II!

extra informatie

Merk Shoei
Is on Sale Nee
Verbindingsopties Bluetooth 4.1
Waterdichtheid Geen
Geschikt voor Neotec II
Groepsconferentie 8 rijders Bluetooth
Bereik 1.6km
Voice commands Nee
Extra informatie Audio delen, FM Radio, Geluidscontrole, Te combineren met andere merken

maattabel

faq

Kan deze communicatieset ook communiceren met die van een ander merk?

De meeste moderne communicatiesystemen hebben een universeel Bluetooth protocol waardoor ze ook met andere merken kunnen koppelen. Houd er wel rekening mee dat dit vaak beperkt is tot één unit van een ander merk!

Past dit communicatiesysteem in mijn helm?

Wij verkopen zowel universele als merk-specifieke communicatiesystemen. Controleer in het tabblad "Additionele informatie" voor welke helmen dit systeem geschikt is!

Wat zit er allemaal in de doos?

Bij elk communicatiesysteem zitten alle benodigde componenten voor het installeren in de doos. Denk dan aan klemmetjes, plakstrips, klittenbandjes en andere zaken. Bij een Duo-set zit alles dubbel in de doos.

Wat is de meerwaarde van een duur systeem ten opzichte van een goedkopere?

Een communicatieset biedt in essentie de mogelijkheid om te communiceren met een ander apparaat, dan wel je navigatie, je mobiel of een andere rijder. De prijs van deze communicatiesets zit onder andere in het design, de bouwkwaliteit maar dus vooral ook in de verbindingsmogelijkheden. Wanneer je alleen muziek wilt luisteren hoef je dus zeker niet het topmodel te nemen waar je tot 15 personen kan communiceren.

reviews

Sluiten
U plaatst een review over: Shoei SRL-01 Neotec II
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.