Gratis verzending vanaf €50,-
NL

Showroom

ChromeBurner is méér dan een webshop. Wij hebben een unieke combinatie van een modern ingerichte showroom (650 m2) en een magazijn (2400 m2) op dezelfde locatie. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot veel andere partijen enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens onze website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij ons in Nieuwkuijk liggen en dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen zijn! Ideaal toch? Dat in combinatie met een aanbod van inmiddels meer dan 50 merken en de grootste voorraad van Nederland betekent dat je bij ons altijd kunt slagen! Het personeel in onze showroom helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We denken daarbij altijd vanuit wat de klant nodig heeft en geven een goed en eerlijk advies. Ons personeel is ook gecertificeerd voor Shoei Personal Fit dus als een perfect aansluitende helm voor jou een uitdaging is, gaan we graag met Shoei Personal Fit voor je aan de slag!


Informatie over het Coronavirus

Het Coronavirus heeft veel effect op het dagelijks leven in ons land. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Alle online bestellingen worden gewoon verwerkt zoals altijd. Een bezoek aan de showroom blijft ook mogelijk, hier nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Vanwege aangescherpte maatregelen en om verspreiding van het coronavirus te voorkomen voeren wij momenteel een deurbeleid. Dit met als reden om een maximaal aantal van 30 bezoekers in de showroom te kunnen hanteren. Conform het landelijke beleid adviseert ook ChromeBurner haar klanten mondkapjes in de winkel te dragen maar is dit niet verplicht.

Onze belangrijkste 3 maatregelen zijn:
- We hanteren een verplichte looproute;
- Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar;
- Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.

Bedankt voor uw begrip in deze rare, hectische tijden!

Seizoensuitverkoop

De zomer loopt ten einde… Toch hebben we een lichtpuntje: de seizoensuitverkoop gaat nu van start! Krijg veel voordeel op geselecteerde items. Of je nou alvast nieuwe gear voor volgend seizoen nodig hebt of de korting mee pakt op producten die je komende winter gaat gebruiken, slagen in de showroom gaat hoe dan ook lukken!

Kortingen tot wel 90%!

Met kortingen tot wel 90% op merken zoals Shark, HJC, REV’IT!, Alpinestars en Dainese is er natuurlijk geen betere manier om je uitrusting compleet te maken. Welke producten doen er mee? Helmen, schoenen en eigenlijk alles wat ertussenin zit! Let wel op: deze kortingen gelden enkel in de showroom in Nieuwkuijk.

Voorwaarden:

  • Op=op

  • Alleen geldig in de showroom

  • Kortingen zijn niet te combineren met andere kortingen

  • Nieuwe collectie uitgesloten


Evenementen

Evenementen: een mooi excuus om te ouwehoeren over motoren, andere mensen te ontmoeten, ervaringen te delen, kennis op te doen en je te laten inspireren. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen en helpen we anderen met het organiseren van die hun.

Er is altijd wel iets te beleven, vaak ook tijdens de feestdagen. Bekijk snel onze kalender en noteer de data alvast in je agenda!

Locatie en routebeschrijving

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Nieuwkuijk, pal langs de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. We zitten in het rode pand met de glazen voorgevel en het gigantische verlichte ChromeBurner logo op het dak: kan niet missen!

Adres:
ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Vanuit Den Bosch:
Als je uit de richting van Den Bosch komt, pak dan de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Als je ons pand aan de rechterkant ziet dan ben je de afslag al voorbij gereden en zul je bij de volgende afslag (Heusden) moeten omkeren. Volg na het nemen van de afslag de borden naar industrieterrein Het Hoog. Volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km en sla direct ná het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Vanuit Waalwijk:
Kom je uit de richting van Waalwijk dan zie je ons pand aan de linkerkant van de snelweg. Zodra je het pand ziet pak je direct de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Onderaan de afrit neem je de rotonde linksaf onder het viaduct door. Ga daarna met de bocht mee naar links en volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km. Sla direct na het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!


Gratis verzending vanaf €50,-