NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

Showroom

ChromeBurner is méér dan een webshop. Wij hebben een unieke combinatie van een modern ingerichte showroom (650 m2) en een magazijn (2400 m2) op dezelfde locatie. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot veel andere partijen enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens onze website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij ons in Nieuwkuijk liggen en dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen zijn! Ideaal toch?

Winkelen op afspraak

In verband met de geldende maatregelen mogen wij maximaal 24 bezoekers ontvangen. Het kan voorkomen dat je daarom buiten moet wachten. Wil jij zeker zijn van een tijd of van persoonlijke begeleiding bij jouw aankoop, maak dan een afspraak voor personal shopping!

Wil je meer weten over de de specifieke procedures, dan vind je die op onze corona update pagina.

Evenementen

Evenementen: een mooi excuus om te ouwehoeren over motoren, andere mensen te ontmoeten, ervaringen te delen, kennis op te doen en je te laten inspireren. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen en helpen we anderen met het organiseren van die hun.

Er is altijd wel iets te beleven, vaak ook tijdens de feestdagen. Bekijk snel onze kalender en noteer de data alvast in je agenda!


  • 17-07-2021 - RAC41 ChromeBurner - 12h of Estoril - Portugal - Live te zien

  • 17 & 18-07-2021 - ChromeBurner Toertocht

  • 18 & 19-09-2021 - RAC41 ChromeBurner - Bol d'Or - Frankrijk - Live te zien


Locatie en routebeschijving

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Nieuwkuijk, pal langs de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. We zitten in het rode pand met de glazen voorgevel en het gigantische verlichte ChromeBurner logo op het dak: kan niet missen!

Adres:
ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Vanuit Den Bosch:
Als je uit de richting van Den Bosch komt, pak dan de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Als je ons pand aan de rechterkant ziet dan ben je de afslag al voorbij gereden en zul je bij de volgende afslag (Heusden) moeten omkeren. Volg na het nemen van de afslag de borden naar industrieterrein Het Hoog. Volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km en sla direct ná het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Vanuit Waalwijk:
Kom je uit de richting van Waalwijk dan zie je ons pand aan de linkerkant van de snelweg. Zodra je het pand ziet pak je direct de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Onderaan de afrit neem je de rotonde linksaf onder het viaduct door. Ga daarna met de bocht mee naar links en volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km. Sla direct na het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Neem vast een kijkje in onze showroom

Kan je niet wachten? Bekijk onze hele collectie hier!

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren