• Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Showroom

ChromeBurner is méér dan een webshop. Wij hebben een unieke combinatie van een modern ingerichte showroom (650 m2) en een magazijn (2400 m2) op dezelfde locatie. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot veel andere partijen enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens onze website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij ons in Nieuwkuijk liggen en dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen zijn! Ideaal toch? Dat in combinatie met een aanbod van inmiddels meer dan 50 merken en de grootste voorraad van Nederland betekent dat je bij ons altijd kunt slagen! Het personeel in onze showroom helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We denken daarbij altijd vanuit wat de klant nodig heeft en geven een goed en eerlijk advies. Ons personeel is ook gecertificeerd voor Shoei Personal Fit dus als een perfect aansluitende helm voor jou een uitdaging is, gaan we graag met Shoei Personal Fit voor je aan de slag!

Showroom3

Locatie en routebeschrijving
Ons hoofdkwartier is gevestigd in Nieuwkuijk, pal langs de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. We zitten in het rode pand met de glazen voorgevel en het gigantische verlichte ChromeBurner logo op het dak: kan niet missen!

Adres:
ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Vanuit Den Bosch:
Als je uit de richting van Den Bosch komt, pak dan de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Als je ons pand aan de rechterkant ziet dan ben je de afslag al voorbij gereden en zul je bij de volgende afslag (Heusden) moeten omkeren. Volg na het nemen van de afslag de borden naar industrieterrein Het Hoog. Volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km en sla direct ná het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door en ga rechtsaf en je bent er! 

Vanuit Waalwijk:
Kom je uit de richting van Waalwijk dan zie je ons pand aan de linkerkant van de snelweg. Zodra je het pand ziet pak je direct de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Onderaan de afrit neem je de rotonde linksaf onder het viaduct door. Ga daarna met de bocht mee naar links en volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km. Sla direct na het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door en ga rechtsaf en je bent er! 

Evenementen zomer 2020

De zomer van 2020 is weer iets om naar uit te kijken en wij gaan ook zeker weer mooie evenementen organiseren. De dagen zullen gevuld zijn met activiteiten, informatieve workshops en nog veel meer! Kijk hieronder naar de evenementen die we gepland hebben. De evenementen hebben allemaal een andere insteek met een daarbij overkoepelend thema. Kies jouw favoriet uit of kom gewoon lekker naar alle evenement langs!

Overzicht van alle evenementen

 

Seizoensopening

We trappen onze evenementen reeks af met de seizoensopening op 21 maart 2020. We pakken het groter aan dan ooit, met een volgeplande dag waarin van alles te doen en te zien is en bovenal vol met gezelligheid! Dus zorg dat je motor de nodige vloeistoffen heeft gekregen, je helm is afgestoft en kom deze kant op om er een leuke dag van te maken!

Meer over de Seizoensopening

 

ChromeBurner Toertocht 2020

ChromeBurner en reisorganisator Hulsebosch Motortravel werken al een poosje samen om mooie ritten te organiseren in het buitenland. Ook deze keer; twee dagen lang wordt er gereden in prachtige gebieden waar iedere motorrijder wel mee uit de voeten kan. Dit keer rijden we door de Ardennen, Luxemburg en de Eifel. Dat beloofd in ieder geval veel goeds!

Meer over de ChromeBurner Toertocht

 

Italian Riders Day

We halen Italië naar Nederland! Kom van de Mediterrane sferen proeven in Nieuwkuijk bij de Italian Riders Day. Klassiekers, moderne beauties, de meest prachtige tweewielers zullen aanwezig zijn! Ook als je niet in het bezit bent van een motor van Italiaanse makelij ben je natuurlijk van harte welkom!

Meer over de Italian Riders Day

 

Chopper / Bobber / Custom Day

Weg van custom built projecten, kan het chroom op de Choppers niet glimmend genoeg of heb jij de dikste Bobber? Dan wordt dit helemaal jouw dag! Kom de bikes van andere bezoekers bekijken, neem een kijkje in de keuken van de professionele custom bike builders en zoek matchende motorkleding bij jouw bike in onze showroom.

 

Allroad Event

Vind jij het jammer dat de wegen in Nederland van dat saaie asfalt gemaakt zijn? Kom dan naar ons Allroad Event, waar je de hele dag bezig kan zijn met alles wat ook maar iets met noppenbanden, zand, modder, Enduro’s en offroad te maken heeft!

 

Friends of ChromeBurner Day

Om het seizoen goed af te sluiten organiseren we samen met de mensen waar we het afgelopen jaar mee hebben samengewerkt de Friends of ChromeBurner Day. Een dag waar iedereen welkom is om het seizoen een mooie afsluiting te geven. Kom langs tijdens één van de laatste ritjes voordat je motor de schuur weer ingaat. Lijkt ons gezellig!

 

Virtuele Tour: