Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

Wegens de huidige coronamaatregelen is onze winkel tijdelijk gesloten.

Onze service gaat online gewoon door zoals je van ons gewend bent. Tevens kunnen we conform de regels van het kabinet nu ook Click&Collect en Winkelen op afspraak aanbieden!
Meer informatie over Click&Collect of Winkelen op afspraak vind je hier:


Het ChromeBurner team staat voor je klaar!

Showroom

ChromeBurner is méér dan een webshop. Wij hebben een unieke combinatie van een modern ingerichte showroom (650 m2) en een magazijn (2400 m2) op dezelfde locatie. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot veel andere partijen enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens onze website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij ons in Nieuwkuijk liggen en dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen zijn! Ideaal toch? Dat in combinatie met een aanbod van inmiddels meer dan 50 merken en de grootste voorraad van Nederland betekent dat je bij ons altijd kunt slagen! Het personeel in onze showroom helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We denken daarbij altijd vanuit wat de klant nodig heeft en geven een goed en eerlijk advies. Ons personeel is ook gecertificeerd voor Shoei Personal Fit dus als een perfect aansluitende helm voor jou een uitdaging is, gaan we graag met Shoei Personal Fit voor je aan de slag!

Evenementen

Evenementen: een mooi excuus om te ouwehoeren over motoren, andere mensen te ontmoeten, ervaringen te delen, kennis op te doen en je te laten inspireren. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen en helpen we anderen met het organiseren van die hun.

Er is altijd wel iets te beleven, vaak ook tijdens de feestdagen. Bekijk snel onze kalender en noteer de data alvast in je agenda!

Locatie en routebeschijving

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Nieuwkuijk, pal langs de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. We zitten in het rode pand met de glazen voorgevel en het gigantische verlichte ChromeBurner logo op het dak: kan niet missen!

Adres:
ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Vanuit Den Bosch:
Als je uit de richting van Den Bosch komt, pak dan de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Als je ons pand aan de rechterkant ziet dan ben je de afslag al voorbij gereden en zul je bij de volgende afslag (Heusden) moeten omkeren. Volg na het nemen van de afslag de borden naar industrieterrein Het Hoog. Volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km en sla direct ná het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Vanuit Waalwijk:
Kom je uit de richting van Waalwijk dan zie je ons pand aan de linkerkant van de snelweg. Zodra je het pand ziet pak je direct de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Onderaan de afrit neem je de rotonde linksaf onder het viaduct door. Ga daarna met de bocht mee naar links en volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km. Sla direct na het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Neem vast een kijkje in onze showroom

Kan je niet wachten? Bekijk onze hele collectie hier!

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren