NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

Showroom

ChromeBurner is méér dan een webshop. Wij hebben een unieke combinatie van een modern ingerichte showroom (650 m2) en een magazijn (2400 m2) op dezelfde locatie. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot veel andere partijen enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens onze website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij ons in Nieuwkuijk liggen en dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen zijn! Ideaal toch?

Evenementen

Evenementen: een mooi excuus om te ouwehoeren over motoren, andere mensen te ontmoeten, ervaringen te delen, kennis op te doen en je te laten inspireren. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen en helpen we anderen met het organiseren van die van hen.

Er is altijd wel iets te beleven, vaak ook tijdens de feestdagen. Bekijk snel onze kalender en noteer de data alvast in je agenda!


  • 7-11-2021 - Koopzondag - Showroom geopend van 12:00 tot 17:00

  • 26-11-2021 - Black Friday Weekend! - Ook op zondag geopend

  • 29-11-2021 - Cyber Monday

  • 5-12-2021 - Koopzondag - Showroom geopend van 12:00 tot 17:00


Locatie en routebeschijving

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Nieuwkuijk, pal langs de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. We zitten in het rode pand met de glazen voorgevel en het gigantische verlichte ChromeBurner logo op het dak: kan niet missen!

Adres:
ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Vanuit Den Bosch:
Als je uit de richting van Den Bosch komt, pak dan de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Als je ons pand aan de rechterkant ziet dan ben je de afslag al voorbij gereden en zul je bij de volgende afslag (Heusden) moeten omkeren. Volg na het nemen van de afslag de borden naar industrieterrein Het Hoog. Volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km en sla direct ná het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Vanuit Waalwijk:
Kom je uit de richting van Waalwijk dan zie je ons pand aan de linkerkant van de snelweg. Zodra je het pand ziet pak je direct de afslag Nieuwkuijk (nr. 43). Onderaan de afrit neem je de rotonde linksaf onder het viaduct door. Ga daarna met de bocht mee naar links en volg de doorgaande weg voor ongeveer 1 km. Sla direct na het crematorium linksaf. Mocht de toegangspoort van het industrieterrein dicht zijn (op feestdagen), rijd dan tot aan de poort en hij gaat automatisch open. Ben je met de motor, gebruik dan de zwarte knop op de paal naast de poort om hem te openen. Volg de weg en ga bij het tweede kruispunt linksaf. Je rijdt dan al snel langs de zijkant van ons magazijn. Rijd tot het einde door, ga rechtsaf en je bent er!

Neem vast een kijkje in onze showroom

Kan je niet wachten? Bekijk onze hele collectie hier!

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren