• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

Sponsoring

ChromeBurner is een bedrijf dat is ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. De afgelopen jaren zijn deze kenmerken alleen maar verder verankerd binnen het bedrijf en bij het personeel. Vooral bij het op passie gedreven personeel kan het niet gek genoeg zijn: dagje op het circuit racen met elkaar, heel de kartbaan afbreken om maar als eerste over de streep te komen of als we weer met zijn allen staan te kwijlen bij de producten van de nieuwste collecties. Kortom, passie is bij ons de motor in het bedrijf!

Nu zal je wel denken, wat heeft dit met sponsoring te maken? Nou, eigenlijk alles! De ChromeBurner naam wordt steeds groter en gaat steeds meer betekenen. Wij willen daarom professionele motorrijders sponsoren die kunnen worden gezien als verlengstuk van de begrippen waar wij als ChromeBurner voor staan. Het is dan ook van groot belang dat het bedrijf en de gesponsorde op één lijn zitten met elkaar. Op deze manier kan er op zakelijk maar óók op persoonlijk vlak een relatie worden opgebouwd en kan er bij beide partijen het beste naar boven worden gehaald.

Your ride, your safety. Our passion.

Als we onze naam aan iemand gaan verbinden, then we’ll do it in style… and safety! Het is onze missie om elke klant die met ons in aanraking komt van de best mogelijke uitrusting te voorzien, zodat ze met een fijn maar vooral veilig gevoel motor kunnen rijden. Bij dit streven komen natuurlijk veel verschillende specialiteiten kijken en deze willen wij ook graag tot hun recht laten komen bij professionele motorrijders.

Als je denkt aan sponsoring zijn er veel kanten die je op kan gaan als bedrijf. De afgelopen jaren begonnen we daarom ook voorzichtig te denken aan diverse sponsoringsmogelijkheden. Natuurlijk wilden we wel deel uit maken van een motorsport, maar welke? MotoGP, Moto2 of -3, World Superbike of de World Supersport? Er is genoeg om uit te kiezen. Uiteindelijk zijn we beland bij de Dakar Rally en de World Supersport.

Dakar rally:
De Dakar Rally wordt al georganiseerd sinds 1978 en staat al die jaren bekend als de zwaarste maar ook als een van de gevaarlijkste races ter wereld. De extreme temperatuurswisselingen, lange ritten en de hoge risicofactor vragen veel van de coureurs en hun uitrusting. Het loopt dan ook niet altijd positief af voor de waaghalzen die zich aan de Dakar Rally durven te wijden. Wij zien het daarom ook als onze missie om Mirjam zo goed mogelijk te ondersteunen in het halen van haar doelstellingen voor de Dakar. Dit betekent voor ons dat we de juiste uitrusting moeten leveren waarmee ze de barre omstandigheden zo comfortabel en veilig mogelijk kan trotseren. Het is dan ook een mijlpaal voor ons als bedrijf dat we onze naam terug mogen zien in de Dakar Rally van 2019!


World Supersport 600:
De World Supersport 600 (WorldSSP) is onderdeel van de World Superbike (WorldSBK) kampioenschappen. In deze klasse proberen de teams het maximale uit een 600cc supersport motor te halen. Met een breed palet aan verschillende merken en rijders uit de hele wereld is dit kampioenschap intens spannend, deels ook omdat het een opstap is naar de 1000cc motoren in de WorldSBK. Als hoofdsponsor van Wayne hebben wij een groot aandeel in het kostenplaatje van het team en daarnaast zorgen we dat Wayne goed aangekleed op de motor zit. Wanneer mogelijk zijn we uiteraard bij de races aanwezig om support te bieden!

Mirjam Pol (Dakar Rally)
Wij hebben Mirjam Pol op 5 September mogen verwelkomen bij het ChromeBurner team. Mirjam is een stoere rallyrijdster die al veel ervaring heeft met de zware proeven van de Dakar. Mirjam debuteerde op 22-jarige leeftijd als eerste Nederlandse motorrijdster in de Dakar Rally van 2006. Onbevangen maar wel met 17 jaar aan ervaring op de motor wist zij de eindstreep van de zwaarste rally ter wereld te behalen.

Het Dakar avontuur was nog lang niet tot zijn einde gekomen. Tijdens het motorgeweld van de Dakar heeft Mirjam zich vanaf het begin af aan staande gehouden als een kracht waar rekening gehouden mee moest worden. Dit werd uiteindelijk beloond in 2009, toen ze met haar gezonde verstand, doorzettingsvermogen en haar Twentse nuchterheid de overwinning binnenhaalde in het damesklassement.

Mirjam’s gezonde verstand, doorzettingsvermogen en haar nuchterheid hebben er ook voor gezorgd dat wij haar wel moesten sponsoren. Mirjam is de perfecte aanvulling op het gehele plaatje van ChromeBurner. Wij zijn dan ook uiterst trots om te mogen zeggen dat wij Mirjam Pol gaan ondersteunen bij Dakar 2019!

Wayne Tessels (Supersport)

De afgelopen twee jaar zijn we al betrokken geweest als sponsor voor Wayne Tessels in de Superstock 1000.  Voor 2018 én 2019 zetten we de boel in een hogere versnelling en zijn wij hoofdsponsor van het ChromeBurner Wayne’s Racing Team! Wayne zal op zijn Kawasaki ZX6-R in alle Europese ronden van het FIM World Supersport 600 kampioenschap meestrijden om de titel van Europees kampioen.

Toen Wayne met zijn plannen bij ons kwam, waren we gelijk verkocht. Wayne heeft in het verleden altijd goede resultaten behaald in verschillende 600cc kampioenschappen dus deze machines liggen hem goed. In 2012 nam hij voor het eerst deel aan een Europees kampioenschap en al in 2014 was hij in de eindstand van het kampioenschap knap tweede. Na twee lastigere jaren in het Superstock 1000 kampioenschap, maakt Wayne de stap "terug" naar de 600 cc's om zijn talent weer eens te laten zien. Zijn ambitie, vastberadenheid en persoonlijkheid passen goed bij ons als bedrijf zijnde en we zijn dan ook vastbesloten om er een mooie 2 seizoenen van te maken!