• Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf EUR 50

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Sponsoring

ChromeBurner is een bedrijf dat is ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. De afgelopen jaren zijn deze kenmerken alleen maar verder verankerd binnen het bedrijf en bij het personeel. Vooral bij het op passie gedreven personeel kan het niet gek genoeg zijn: dagje op het circuit racen met elkaar, heel de kartbaan afbreken om maar als eerste over de streep te komen of als we weer met zijn allen staan te kwijlen bij de producten van de nieuwste collecties. Kortom, passie is bij ons de motor in het bedrijf!

Nu zal je wel denken, wat heeft dit met sponsoring te maken? Nou, eigenlijk alles! De ChromeBurner naam wordt steeds groter en gaat steeds meer betekenen. Wij willen daarom professionele motorrijders sponsoren die kunnen worden gezien als verlengstuk van de begrippen waar wij als ChromeBurner voor staan. Het is dan ook van groot belang dat het bedrijf en de gesponsorde op één lijn zitten met elkaar. Op deze manier kan er op zakelijk maar óók op persoonlijk vlak een relatie worden opgebouwd en kan er bij beide partijen het beste naar boven worden gehaald.

Your ride, your safety. Our passion.

Als we onze naam aan iemand gaan verbinden, then we’ll do it in style… and safety! Het is onze missie om elke klant die met ons in aanraking komt van de best mogelijke uitrusting te voorzien, zodat ze met een fijn maar vooral veilig gevoel motor kunnen rijden. Bij dit streven komen natuurlijk veel verschillende specialiteiten kijken en deze willen wij ook graag tot hun recht laten komen bij professionele motorrijders.

Als je denkt aan sponsoring zijn er veel kanten die je op kan gaan als bedrijf. De afgelopen jaren begonnen we daarom ook voorzichtig te denken aan diverse sponsoringsmogelijkheden. Natuurlijk wilden we wel deel uit maken van een motorsport, maar welke? En welke rijders sponsor je dan? Uiteindelijk hebben wij gekozen voor rijders waar wij een klik mee hebben: zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

 

Wayne Tessels (IDM Supersport 600)

Wayne en ChromeBurner gaan inmiddels al een tijdje terug. Ooit begonnen als persoonlijk sponsor toen Wayne bij MTM Kawasaki en daarna Agro On Benjan in de Superstock 1000 reed, onderdeel van het WorldSBK. Voor het seizoen van 2018 hadden we een mooie verrassing in petto want dat jaar deed Wayne mee aan de Europese ronden van het World Supersport 600 op de ChromeBurner Wayne's Racing Team Kawasaki ZX-6R. Eigenlijk was het de bedoeling om in 2019 ook aan de overzeese races van het World Supersport 600 mee te doen maar dit bleek een lastige opgave, onder andere dankzij een gebrek aan support vanuit Kawasaki. De te kloppen motorfiets in deze klasse is de Yamaha R6 en de Kawasaki werd verder niet meer ontwikkeld. Dat had dus een achterstand qua materiaal als gevolg en Wayne wilde geen "veldvulling" zijn in 2019. Daarom is besloten om in 2019 de overstap te maken naar het Duitse IDM kampioenschap om daar met het SWPN Racing Team mee te doen voor de kopposities, ditmaal op een Yamaha R6 met ondersteuning vanuit Yamaha Nederland! ChromeBurner is voor het gehele team hoofdsponsor geworden en daarmee zijn wij ook zichtbaar in de Superbike klasse van het IDM op de Yamaha R1 van Wayne's teamgenoot Ricardo Brink.

Wayne Tessels

 

Mirjam Pol (Dakar Rally) 

Wij hebben Mirjam Pol op 5 September 2018 mogen verwelkomen bij het ChromeBurner team. Mirjam is een stoere rallyrijdster die al veel ervaring heeft met de zware proeven van de Dakar. Mirjam debuteerde op 22-jarige leeftijd als eerste Nederlandse motorrijdster in de Dakar Rally van 2006. Onbevangen maar wel met 17 jaar aan ervaring op de motor wist zij de eindstreep van de zwaarste rally ter wereld te behalen.

Het Dakar avontuur was nog lang niet tot zijn einde gekomen. Tijdens het motorgeweld van de Dakar heeft Mirjam zich vanaf het begin af aan staande gehouden als een kracht waar rekening gehouden mee moest worden. Dit werd uiteindelijk beloond in 2009, toen ze met haar gezonde verstand, doorzettingsvermogen en haar Twentse nuchterheid de overwinning binnenhaalde in het damesklassement.

Mirjam’s gezonde verstand, doorzettingsvermogen en haar nuchterheid hebben er ook voor gezorgd dat wij haar wel moesten sponsoren. Mirjam is de perfecte aanvulling op het gehele plaatje van ChromeBurner. Mirjam heeft het in de Dakar 2019 fantastisch gedaan met een 48e plaats in het algemeen klassement, 3e Nederlander en 2e vrouw! Verder is zij gedurende dit jaar actief in verschillende enduro wedstrijden. Bovendien heeft ze laatst de Breslau Rallye in Polen op haar naam geschreven! 

Mirjam Pol