Seizoensopening zaterdag 1 april

10:00-17:00 uur

Maak je klaar om het nieuwe motorseizoen in stijl te beginnen! Op zaterdag 1 april organiseren we een groot evenement om de start van het motorseizoen te vieren, en jij bent uitgenodigd!

Kom langs voor een dag vol plezier, eten en motorgekte. We hebben entertainment, waanzinnige kortingen in onze showroom en genoeg motorfanaten om de opwinding mee te delen. Of je nu een ervaren rijder bent of net begint, dit is een evenement dat je niet wilt missen.

Dus markeer je kalender en kom naar onze showroom op 1 april. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

ACTIVITEITEN

Er is veel te zien en te doen tijdens onze Seizoensopening. Houd je agenda leeg op 1 april en kom naar onze showroom voor een onvergetelijke dag vol muziek, entertainment en motorgekte. Hieronder enkele activiteiten die zullen plaatsvinden op deze dag.

Bike Wash

Laat je motor en helm gratis wassen bij onze Bike Wash! Terwijl jij geniet van alle activiteiten en entertainment worden jouw bike en helm weer spik en span gemaakt.

Acties

Profiteer van onze waanzinnige seizoensopening kortingen op motoruitrusting, onderdelen en accessoires. Je vindt nergens anders deals zoals deze!

Food & Drinks

Geniet van lekker Surinaams-Javaans streetfood bij de Barabus gedurende de dag, zodat je na een pitstop weer goed op weg kunt. Je hebt immers de juiste brandstof nodig om het seizoen goed te starten!

Live Podcast

Sluit je aan bij de jongens van de Chromeburner-podcast, Iwan van der Valk, Joost Overzee en Arno Jaspers voor een live-opname. Ze zullen het laatste motorfietsnieuws, trends en verhalen bespreken live tijdens het evenement!

Entertainment

Kom in de juiste sfeer met live muziek de hele dag door. Onze getalenteerde DJ zorgt voor entertainment terwijl je de nieuwste motoruitrusting en accessoires bekijkt.

Kids Fun

Breng het hele gezin mee! We hebben genoeg activiteiten om de kleintjes bezig te houden, zoals een luchtkasteel!

SCHRIJF JE SNEL IN VOOR ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN!

Gratis zijspanrit

Tijdens onze seizoensopening bieden wij naast de gratis dynorun en de proefles een ritje aan in een zijspan. De rit is inclusief chauffeur en wordt verzorgd door The Offroad Guide. De rit duurt ongeveer 15 minuten en is voor maximaal 2 personen per ronde. Een iemand gaat achterop en de ander gaat in de zijspan. 

Wacht niet te lang en schrijf je snel in voor deze activiteit! 

Try the bike

Wil jij een keer voelen hoe het is om op een motor te rijden? Of twijfel je of motorrijden wel iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles van 30 minuten met een ervaren instructeur. Deze proefles wordt verzorgd door Bax Opleidingen. Wacht niet te lang en schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Helaas zijn alle plekken inmiddels vol! Je kunt je niet meer inschrijven.

Gratis Dyno-run

Wil je zien hoe jouw motorfiets presteert op de Dyno? We bieden gratis Dyno-runs aan op ons evenement voor de start van het motorseizoen! Houd er rekening mee dat online registratie vereist is om deel te nemen aan de gratis Dyno-run. We kunnen geen plekken reserveren voor bezoekers die zich niet hebben geregistreerd via het formulier, dus zorg ervoor dat je je van tevoren aanmeldt om je plek veilig te stellen. Mis deze kans niet om je motorfiets op de proef te stellen. Registreer nu en dan zien we je hopelijk tijdens het evenement!

Helaas zijn alle plekken inmiddels vol! Je kunt je niet meer inschrijven.

WIJ ZIJN ER OOK BIJ!

Onze partners en vrienden uit alle hoeken van de motorwereld komen ook langs tijdens de Seizoensopening. Ze kijken ernaar uit om samen met ons het begin van het motorseizoen te vieren en hun passie voor tweewielige machines te delen met mederijders. Ze zullen gedurende het evenement aanwezig zijn, dus kom langs en zeg hallo! Wij én zij kunnen niet wachten om je 1 april te zien!

Bikelifebrabant

Ducatilex

Wayne Tessels

Ducatim

Mirjam Pol

Timmeke

DEZE DAG WORDT GEORGANISEERD IN SAMENWERKING MET DEZE PARTNERS

SFEERIMPRESSIE VAN EERDERE EVENEMENTEN