20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Verwarmde motorhandschoenen

Rijd jij ook in de winter door op de motor of koelen je handen snel af je rijdt? Met verwarmde motorhandschoenen blijven je handen ook op koude winterdagen lekker warm en rijd je comfortabel. Deze handschoenen zorgen ervoor dat ook tijdens lange tochten je handen heerlijk warm blijven. De verwarmingselementen in de handschoenen zorgen voor een goede doorbloeding. Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Een greep uit het assortiment met verwarmde motorhandschoenen

Verwarmde motorhandschoenen bieden wij onder andere van de merken Klim, Rev’it!, Segura en Five aan. Deze handschoenen zijn de perfecte metgezel tijdens koude winterdagen. Verwarmde handschoenen combineren elektrisch verwarmde elementen met een waterdicht membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat de handschoen geen water opneemt en dus altijd droog is. De meeste handschoenen hebben verschillende standen, zodat de temperatuur van je handen altijd aangenaam blijft. 

Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Verwarmde motorhandschoenen bestel je eenvoudig via de website. In enkele klikken en na een vlotte levering, geniet jij van een comfortabele rit op de motor. Als je op werkdagen voor 22:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Vind jij het fijner om eerst de handschoenen te passen voor je overgaat tot aankoop? Bezoek dan onze winkel in Nieuwkuijk en vind een handschoen met de perfecte pasvorm. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via+31 73 200 80 20 of info@chromeburner.com.