Retourneren

Ik ben mijn retourformulier kwijt, kan ik deze nog ergens downloaden?
Ja natuurlijk! Je downloadt het nieuwe retourformulier hier.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?
Je mag je bestelde producten altijd retourneren, zonder opgaaf van reden. Wij hebben een retourtermijn van 30 dagen, waarin je jouw bestelling retour kan sturen. Wel moeten onderstaande punten in acht worden genomen: Het product moet onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking en in exact dezelfde staat worden teruggestuurd.

Kan ik een product gratis retourneren?
Wanneer een product defect arriveert kun je jouw product gratis retourneren. Wanneer je zelf ervoor kiest om je producten terug te sturen draag je zelf zorg voor de retourzending en de daarmee gemoeide kosten.  Neem bij een defect product contact op met onze klantenservice voor instructies hoe je het gratis kunt retourneren.

Wat is jullie retouradres?
Voor onze Nederlandse en Belgische klanten is dit het retouradres: ChromeBurner Retouren - Touwslager 10 5253RK Nieuwkuijk - Nederland.

Ik heb een of meerdere producten geretourneerd. Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
Wij proberen altijd retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken, doorgaans lukt dit binnen 2 werkdagen vanaf het moment dat ze bij ons binnen komen. Het kan echter voorkomen dat als het erg druk is, het ietsje langer duurt. Maar wij zorgen altijd dat je je terugbetaling binnen de wettelijke termijn ontvangt!

Kan ik mijn bestelde product omruilen voor een andere maat?
Uiteraard! Maak gebruik van ons retourformulier dat is bijgesloten in je bestelling. Je kan je nieuwe maat alvast zelf bestellen en de eerste bestelling retourneren voor een terugbetaling, of wij ruilen het product voor je om! Dit zouden we graag zo duidelijk mogelijk op het retourformulier zien.

Hoe stuur ik mijn pakketje terug?
Zorg er voor dat het product in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug gestuurd wordt en vergeet het retourformulier niet in te vullen. Zonder retourformulier kunnen wij je retourverzoek niet verwerken.

Kan ik mijn bestelling terugbrengen naar jullie winkel?
Jazeker! Je kan je bestelling naar de winkel brengen als retour, je kan natuurlijk ook je producten omruilen in de winkel! Bestellingen die gedaan zijn bij bol.com kun je helaas niet omruilen in de winkel en zul je via jouw bol.com account retour aan moeten melden.

 

Kom je er toch niet uit?


Geen probleem, onze klantenservice afdeling helpt je graag verder! Je kunt ons een mail sturen naar klantenservice@chromeburner.com of ons bellen op 073 200 80 20.
Heb je nog andere vragen? Klik dan op onderstaande knop om weer terug te gaan naar onze klantenservice pagina.