22 producten

per pagina

22 producten

per pagina

Motorsokken

Motorsokken werken net als alle andere basis- en tussenlagen. Ze maken je rit comfortabeler door je op te warmen of af te koelen. Bij ChromeBurner hebben we een assortiment van de beste sokken om jouw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden verschillende stijlen aan van lange over de knie sokken voor extra warmte en bescherming tijdens het dragen van een knie brace tot een kortere sok, ontworpen om te combineren met urban footwear. Onze sokken zijn uiteraard unisex, dus zowel mannen als vrouwen zullen een gaaf paar sokken kunnen vinden die passen bij elke rijstijl. Ze passen uitstekend bij al onze andere motorkleding.

Waarom speciale motorsokken dragen?

Onze motor sokken zijn gemaakt om jouw rit comfortabeler te maken. Net als andere basis- en tussenlagen kunnen ze worden gebruikt om jouw lichaamstemperatuur te reguleren. Je lichaam kan warmer worden gehouden op koude ritten door een laag aan te trekken of de sokken kunnen je helpen af te koelen door zweet van jouw voeten af te voeren. Daarnaast hebben we hoge sokken voor off road avonturen waarbij je kniebraces moet dragen. De extra laag van de sokken helpt wrijving te voorkomen en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

Waarom zou je sokken bij ChromeBurner kopen?

Als je ergens in de wereld woont, en van lage prijzen en snelle verzending houdt, zou je jouw sokken bij ChromeBurner moeten kopen. Wij bieden zeer snelle verzending. Vanwege onze grote voorraad, kunnen de meeste producten direct verzonden worden. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je sokken of andere motorkleding. Daarnaast garanderen wij de laagste prijzen, zodat je nooit teveel betaalt.

Hulp nodig bij het uitzoeken van sokken of andere motorgear?

Als je vragen hebt over onze motorsokken of andere spullen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Ons team zit vol met motor fanaten die graag al je vragen beantwoorden en je helpen bij het maken van de juiste keuze!