9 producten

per pagina
Beeline Moto Gunmetal Grijs - Metal Navigatiesysteem
€16995
Garmin Zumo XT2 6 Inch Navigatiesysteem
€529 €59999
Garmin Zumo XT
€379 €499
TomTom Rider 550
€319 €399
TomTom Rider 550 Premium Pack
€419 €499
TomTom Carry Case Rider 40/42/400/410/420/450/500/550
€1996 €2495
Garmin Zumo 396 LMT-S
€309 €39999
Garmin Zumo 346 LMT-S
€27999 €34999
Garmin Zumo 595 LM Travel Edition
€47999 €59999

9 producten

per pagina

Navigatiesystemen

Het hebben van een navigatiesysteem op je motor maakt een reis een stuk gemakkelijker en leuker. De motorfiets GPS devices die wij in onze collectie hebben bij ChromeBurner zijn volledig afgestemd op gebruik van een motorfiets. Ze zijn waterdicht, schokbestendig wanneer je over onverharde wegen rijdt en kunnen zelfs met handschoenen aan bediend worden. Bovendien hebben ze veel opties die interessant zijn voor de motorrijder, zoals het creëren van je eigen routes met al je persoonlijke favoriete stopplaatsen of het automatisch voor je uitzoeken van een interessante, bochtige routes door de bergen. Zelfs als je niet in een gebied met kronkelwegen woont, kunnen deze GPS-navigatiesystemen een uitdagende route voor je uitstippelen. Geen gedoe meer met losse kaarten of de wegnummers op je arm schrijven, maar gebruiksvriendelijke software die je langs de mooiste landschappen leidt.

Welk navigatiesysteem moet ik nemen?

Bij ChromeBurner bieden we motor navigatiesystemen aan van de merken TomTom en Garmin. Elk systeem heeft zo zijn eigen voordelen. Zo zijn de quad processors in de TomTom navigatiesystemen ongelofelijk snel en starten ze de software vrijwel direct op. Ook kun je genieten van de voordelen die de Lifetime service biedt, zoals het wereldwijd in kaart brengen van je eigen routes, bestand updates en snelheidslimieten. Een Garmin motornavigatiesysteem staat bekend om het heldere scherm waarop je de route duidelijk kunt zien - zelfs als de zon fel schijnt - en je hebt de mogelijkheid om off-road routes te rijden via tracks. Ook koppel je eenvoudig je smartphone of Spotify om te genieten van alle functies die je ook in de auto zou gebruiken. Sluit hem aan op jouw communicatiesystemen en je hebt je eigen persoonlijke bubbel met muziek, routebeschrijvingen, de mogelijkheid om met je motorvrienden te praten en om naar huis te bellen om te melden dat je toch iets later bent voor het avondeten!

Waarom navigatiesystemen bij ChromeBurner kopen?

Wanneer je een nieuw navigatiesysteem bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze unieke diensten. Wij verzenden onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd bestelt, verzenden wij het product dezelfde dag nog, zodat je zo snel mogelijk van jouw navigatiesysteem kunt genieten! Heb je nog twijfels? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen! Ons team staat klaar om je te helpen het juiste motorfiets gps systeem te vinden!