Gratis verzending vanaf €50,-
NL

Navigatie voor de motor

Met een navigatiesysteem op de motor wordt een tocht een stuk leuker en makkelijker. De motornavigatiesystemen die we bij ChromeBurner in de collectie hebben, zijn volledig toegespitst voor gebruik op een motor. Ze zijn namelijk waterdicht, schokbestendig als je over de meest verweerde wegen rijdt en zelfs met handschoenen aan te bedienen. Daarnaast hebben ze veel opties die voor motorrijders interessant zijn, zoals het zelf uitzetten van routes langs je favoriete plaatsen of het automatisch laten plannen van een interessante, bochtige route door de bergen. Geen gedoe meer met losse kaarten, maar een gebruiksvriendelijke software die je langs de mooiste landschappen stuurt.

Kies voor een navigatiesysteem speciaal ontworpen voor de motorrijder

Bij ChromeBurner bieden we navigatiesystemen voor op de motor aan van de merken TomTom en Garmin. Ieder systeem kent zijn eigen voordelen. Zo zijn de quad-processors die verwerkt zijn in de TomTom navigatiesystemen ontzettend snel en starten ze de software in een oogwenk op. Bovendien geniet je van de voordelen die Lifetime biedt, zoals wereldwijd je eigen routes uitstippelen, file-updates en maximumsnelheden. Garmin navigatiesystemen staan bekend om het heldere scherm waarop je de route duidelijk ziet, zelfs wanneer het zonlicht erg fel schijnt en de mogelijkheid om ook offroad-routes te rijden door middel van tracks. Ook koppel je eenvoudig je smartphone of Spotify om te genieten van alle features die je in de auto ook zou gebruiken.

Bekijk ons assortiment navigatiesystemen online of kom langs

Op onze website kun je gemakkelijk ons gehele assortiment motor navigatiesystemen bekijken en bestellen. Voor vakkundig advies ben je van harte welkom in onze winkel in Nieuwkuijk. Wanneer je een bestelling vanaf €50,- plaatst, betaal je geen verzendkosten. Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst worden, verzenden wij dezelfde dag nog. Heb je specifieke vragen? Wij zijn bereikbaar op 073 200 80 20 en via klantenservice@chromeburner.com.

Gratis verzending vanaf €50,-