NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
NL
lock-line icon
Secure Checkout

Motor tanktassen

Zoals de naam al zegt, worden tanktassen op je tank gemonteerd. Dit is een geweldige oplossing om meer mee te kunnen nemen, want laten we eerlijk zijn je broek- en jaszakken vol proppen met spullen rijdt ook niet ideaal.

Wat zijn de voordelen van een tanktas?

Tanktassen kunnen veilig op je tank worden vergrendeld. Dit kan gebeuren door middel van magneten als je brandstoftank van metaal is. Als magneten geen optie zijn, zijn klittenband of een tankring mooie alternatieven. Verder zijn tanktassen gemakkelijk te bevestigen en snel af te nemen, als je even pauzeert of op je bestemming bent.

Wat voor tanktassen hebben wij?

Wij verkopen tanktassen van verschillende merken, allemaal met verschillende stijlen en unieke kenmerken. Neem bijvoorbeeld Artonvel. Dit merk maakt praktisch gemak op een stijlvolle manier, dankzij handgemaakte materialen met een geweldige look en feel. Bagster, Dainese en Kappa zijn ook merken die bagage opties van hoge kwaliteit bieden. Kijk bij de productbeschrijvingen om te zien welke producten aan jouw wensen voldoen!

Waarom koop je tanktassen bij Chromeburner?

Wanneer je je tanktas bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze unieke diensten. Wij versturen onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd bestelt, versturen wij het product dezelfde dag nog, zodat je zo snel mogelijk van je nieuwe tanktas kunt genieten! Heb je nog twijfels? Neem gerust contact met ons op voor al je vragen! Ons team staat klaar om je te helpen de juiste motorkleding te vinden!

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL