Producten 1-36 van 280

per pagina
Scorpion Exo-Com Intercom
€14442 €16990
SP Connect Vent Mount SPC+
€30
Cardo Packtalk Neo Single Pack
€33290 €36995
Cardo Packtalk Neo Dual Pack
€61190 €67995
SP Connect Adapter SPC+
SP Connect Adapter SPC+
€5
SP Connect Charging Vent Mount SPC+
€60
SP Connect Head SPC+ Moto Pro, Mirror Pro, Barclamp Pro, Moto Stem, Handlebar Pro MTB, Clutch Pro
€15
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 13 Pro Max/12 Pro Max
€40
SP Connect Arm Band SPC+
SP Connect Arm Band SPC+
€30
SP Connect Charging Anti Vibration Module SPC+
€100
SP Connect Anti Vibration Module SPC+ Chrome
€35
SP Connect Phone Case SPC+ S22
€40
SP Connect Phone Case SPC+ S22 Ultra
€40
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 14 Plus
€40
SP Connect Cable 12V DC SPC+
€30
SP Connect Anti Vibration Module SPC+
€30
SP Connect Head SPC+ Handle Bar Pro
€10
SP Connect Charging Pad SPC+
€50
SP Connect Adapter SPC
SP Connect Adapter SPC
€5
SP Connect Head SPC+ Brake, Micro Bike, Uni Bike, Mirror
€5
SP Connect Charging Module SPC+
€70
SP Connect Micro Stem Mount SPC+
€10
SP Connect Phone Case SPC+ S22+
€40
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro Max/XS Max
€40
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12
€40
SP Connect Phone Case SPC+ S21 Ultra
€40
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 13 mini/12 mini
€40
SP Connect Phone Case SPC+ S21 FE
€40
SP Connect Head SPC+ Moto LT
€5
SP Connect Charging Office Stand SPC+
€90
SP Connect Charging Suction Mount SPC+
€90
SP Connect Tripod Pole SPC+
€50
SP Connect Universal Mount SPC+
€30
SP Connect Phone Case SPC+ S21+
€40
SP Connect Phone Case SPC+ iPhone SE/8/7/6S/6
€40
SP Connect Phone Case SPC+ S20 Ultra
€40

Producten 1-36 van 280

per pagina

new

Sidi Cobra Gore-Tex Zwart Zwart
Sale
€19941 €29995
Dainese P. Amsterdam Zwart
€20695 €22995
Dainese Street Rocker D-WP Donkerbruin
Sale
€17095 €18995
Sidi Armada Gore-Tex Crossover
Sale
€22397 €31995
Noizezz Universal Filter Strong Oranje
€2250 €25
Brembo 17 RCS Hoofdremcilinder
€26490 €37268
Brembo 19 RCS Hoofdremcilinder
€26490 €37268
AIROH PINLOCK ORIGINAL PHANTOM CLEAR
€3499

Elektronica voor op de motor

In de tijd van digitalisering speelt elektronica een grote rol in het dagelijks leven. Ook op de motor! Of het is om de weg te vinden, muziek te luisteren of te communiceren met je vrienden of je passagier, het maakt je leven als motorrijder gewoon een stuk makkelijker. En hé, als waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daarom zijn er een aantal handige producten waar een motorrijder gelukkig van wordt.

Communicatiesystemen

Een voorbeeld daarvan is een communicatiesysteem en zoals het woord het al zegt, je kunt er mee communiceren. Dit kan met passagier, maar ook met je vrienden waarmee je samen een dagje gaat rijden! Ben je meer een ‘lone wolf’ of rijd je iedere dag op de motor naar je werk, ook dan is een communicatiesysteem een ideaal apparaatje. Je kunt je navigatiesysteem erop aansluiten, je telefoon koppelen voor muziek en je kunt er zelfs mee bellen! Met een ruime keuze uit verschillende systemen valt het niet mee om de juiste te kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen. Het ene systeem blinkt uit in het aantal personen dat je met het apparaat kunt verbinden, de andere juist weer in prijs of aerodynamica. In onze productbeschrijvingen kom je alles te weten over de systemen om zo het perfecte systeem voor jou te vinden!

Navigatiesystemen voor de motor

Raak verdwaald… Maar vind altijd de weg weer terug met een navigatiesysteem voor de motor. Een navigatiesysteem voor de motor is net weer even anders dan andere navigatiesystemen. De route van A naar B mag soms de hele dag duren en het liefst met zo veel mogelijk bochten en hoogteverschil. Met een navigatiesysteem voor op de motor kan je dit helemaal zelf bepalen, zowel vooraf als tijdens het rijden. Daarnaast zitten er verschillende zogenaamde Points of interests (POI) in het systeem, zodat je kunt zien waar de beste eetgelegenheden, benzinepompen of hotels te vinden zijn. Heb je al een route gemaakt op de computer of heeft je beste vriend er eentje naar je gestuurd? Verbind je systeem via Bluetooth en laad de route zo op je toestel. Combineer je communicatiesysteem met je navigatiesysteem en ontvang de aanwijzingen door de speakers in je helm. Motorrijden was nog nooit zo relaxed!

Telefoonhouders voor op de motor

Waarom heb ik een navigatiesysteem nodig als ik ook kan navigeren met mijn telefoon? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. En waarom ook niet? Toch verkiest de navigatie-app op je telefoon vaak de snelste route en niet de meest uitdagende. Maar voor veel motorrijders is dat meer dan voldoende. Met een goede telefoonhouder op je stuur blijft je telefoon onder de heftigste omstandigheden op je stuur zitten. Er zijn verschillende soorten houders verkrijgbaar. Zo is er de Ram mounts die je eenvoudig op het stuur van je motorfiets kunt monteren om vervolgens met een bal en een arm de telefoonhouder in de gewenste positie af te stellen zodat je het scherm van je telefoon goed kunt aflezen. Een andere manier kan met de producten van SP Connect. Hiermee worden de phone case en de mount met een roterende beweging met elkaar verbonden. Deze verbinding is zo sterk dat deze alleen met menselijke kracht van elkaar te scheiden is.

Elektronica voor de motor bij ChromeBurner

Ons aanbod motorelektronica is zo divers, dat het mogelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijving. Mocht je er toch niet uitkomen, geen nood! Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Bestel je elektronische apparaten snel en eenvoudig via ChromeBurner. Doe je dit voor 17:00 dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog, zodat jij de volgende werkdag gebruik kunt maken van je communicatie- en/of navigatiesysteem! Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via klantenservice@chromeburner.com of bel onze klantenservice op 073 200 80 20.