8 producten

per pagina
Hepco & Becker Royster Rearbag Black Yellow
€20132 €22369
Lindstrands Bag Black 42
Lindstrands Bag Black 42
€99
Kriega US-40 Drypack
€219 €22995
Hepco & Becker Rear Soft Bag Xtravel M
Hepco & Becker Tas Xtravel M 30
€13727 €15252
Hepco & Becker Royster Rearbag Black
€20132 €22369
Lindstrands Bag Black 52
Lindstrands Bag Black 52
€119
Dainese D-Tail Stealth Zwart
€8498 €16995
Kriega US-Drypack Fitting Kit Ducati Panigale 899/1199.
€2495

8 producten

per pagina

Wat is een zadeltas?

Een zadeltas is een kleinere bagage oplossing die je op je motor kunt bevestigen om wat extra spullen mee te kunnen nemen. Als alternatief of toevoeging is het misschien de moeite waard een kijkje te nemen bij de tanktassen.

Waarom zou je een zadeltas moeten kopen?

Een zadeltas is een handige manier om wat extra spullen mee te kunnen nemen op de motor. Stop je telefoon, portemonnee, onderhoudsset of zelfs een cap om je kapsel te verbergen erin. Deze tassen worden door veel motorrijders als alternatief gebruikt voor een rugzak, omdat ze de mogelijkheid bieden om spullen mee te nemen zonder invloed te hebben op je bewegingsvrijheid.

Bereid je voor!

Je bent in deze categorie om meer spullen mee te kunnen nemen, toch? Heb je ook al gedacht aan het nog comfortabeler en leuker maken van je trip? Neem een kijkje bij onze navigatiesystemen om nieuwe plekken te ontdekken, of neem een kijkje bij onze communicatiesystemen om met andere motorrijders te communiceren, muziek te luisteren en je navigatiesysteem te horen!

Waarom koop je motor zadeltassen en bevestigingen bij Chromeburner?

Wanneer je bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze unieke diensten. Wij versturen onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd bestelt, versturen wij het product dezelfde dag nog, zodat je zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe zadeltas! Heb je nog twijfels? Neem gerust contact met ons op voor al je vragen! Ons team staat klaar om je te helpen de juiste zadeltas te vinden!