Producten 1-36 van 987

per pagina
Bagster Modulo Track Zwart Rugtas Sale
29 90 79 99
Lampa Ventura Motorhoes
28 99
Vulcanet Car and Motor (ENG)
39 95 49 95
Claw Legbag Beentas Black
24 95
Claw Lap Bag Camo
24 95
Muc-Off Chain Lube All Weather
12 90 15 95
Bagster Block Backpack Sale
14 90 49 95
Muc-Off Helm- En Vizierreiniger 250ml
10 90 13 95
Rapide Lederdressing 250ml
13 49
SP Connect Phone Case Pixel 6
29 99
Kriega Rollpack 40 Oranje
189 95

Producten 1-36 van 987

per pagina

Accessoires

Bij ChromeBurner verkopen we niet alleen motorhelmen, kleding, laarzen en handschoenen. We hebben ook een ruim assortiment aan accessoires om manier van motorrijden helemaal compleet te maken! Naast een selectie aan communicatiesystemen en navigatiesystemen hebben we nog meer te bieden en deze producten komen in deze categorie aan bod.

Wat voor motorbagage-oplossingen zijn er?

Met ons aanbod motorbagage kom je niets tekort! Voor de dagtrips en woon-werkverkeer is een goede motorrugzak ideaal om je belangrijkste spullen veilig en comfortabel mee te kunnen nemen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor extra comfort op de motor en zijn doorgaans waterafstotend of zelfs geheel waterdicht. Voor meer bagageruimte is een drybag, ook wel een roltas genoemd, ideaal. Deze tassen zijn universeel toepasbaar, in verschillende volumes te krijgen en door hun rolsluiting en gebruikte materialen geheel waterdicht. Misschien wel de beste manier om je spullen op de motor mee te nemen is met een tanktas: doordat deze op de brandstoftank geplaatst wordt, is het effect op het rijgedrag van de motor kleiner dan bij een zware tas achterop het zadel. Dit zijn natuurlijk niet alle soorten bagageproducten die wij verkopen! Bekijk ons volledige aanbod in de categorie bagage!

Wat is er zo speciaal aan motor schoonmaakproducten?

Stiekem best veel en dat is ook de reden dat we er een uitgebreide selectie van aanbieden. Zo hebben wij schoonmaakproducten voor motorkleding, motorhelmen en de motorfiets zelf in het assortiment. Met motorkleding schoonmaakproducten houd je je uitrusting in topconditie zodat het langer meegaat en optimaal blijft presteren. Een speciale motorhelmreiniger is in staat om je helm grondig te reinigen van straatvuil, insectenresten en andere vuiligheid zonder dat er chemicaliën de helmschaal aantasten en de veiligheid van de helm nadelig beïnvloeden. Onze collectie schoonmaakproducten voor de motor is speciaal ontwikkeld voor motorfietsen. Hiermee is het een eitje om de motor weer grondig te reinigen na een flinke rit en hem goed te beschermen tegen weersinvloeden. Zo blijft jouw trots zo lang mogelijk, zo mooi mogelijk. Bekijk ons gehele aanbod motor schoonmaakproducten en pak de poetshandschoenen maar vast uit de kast!

Hoe zorg ik dat mijn motorfiets veilig gestald staat?

Er zijn wat ons betreft een drietal productsoorten die zorgen dat jouw stalen ros veilig gestald kan worden. Ten eerste is een stevig slot van levensbelang. Je wilt natuurlijk voorkomen dat iemand anders zich ongeoorloofd de eigenaar van jouw trots noemt! De verzekering vereist ook dat je motor met een goed slot op slot staat, dus bezuinig hier niet op. Van een goed slot heb je heel lang plezier! Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat je motor droog staat. Niet iedereen heeft de luxe van een verwarmde garage, maar met een motorhoes van goede kwaliteit kom je een heel eind! Deze hoezen zijn waterdicht maar ademen wel, zodat er geen condens onder de hoes kan vormen waardoor de motorfiets alsnog zou kunnen gaan corroderen. Tot slot is het altijd aan te raden om de motor in de wintermanden aan de druppellader te hangen. Zo weet je zeker dat je accu in topconditie blijft en de motor na stilstand zonder problemen zal starten! Bekijk ons aanbod aan producten voor berging en beveiliging van je motorfiets.