Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Motorbagage

Producten 1 tot 20 van totaal 108

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 108

per pagina

Motortassen worden zowel voor de motorrijder als voor de motor zelf aangeboden. Kies voor een rugzak en je hebt altijd jouw spullen bij de hand. Vind jij het vervelend om met een rugzak te rijden? Dan kun je het beste kiezen voor een motortas die bevestigd wordt aan jouw motor. Kies voor een zijtas, zadeltas, tanktas, rugzak, wheeled bag of drytas. Zo kun je alle benodigdheden meenemen zonder belemmerd te worden tijdens het rijden.

Ontdek de ruime collectie motortassen

Rijd jij vaak door slechte weersomstandigheden en wil jij jouw spullen droog vervoeren in motortassen? Dan zijn de tassen van Kappa echt iets voor jou. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn waterdicht. Als de tas een rolsluiting heeft, kun jij de grootte van de tas aanpassen aan de inhoud. Zo verlies je nooit stevigheid, ook niet wanneer de inhoud kleiner is. De motortassen van Dainese zijn perfect voor elke motorrijder die op zoek is naar avontuur. Om op warmte voorbereid te zijn, hebben de rugzakken verschillende air mesh gedeeltes zodat warmte snel afgevoerd wordt. Met de speciale compressiebanden verschuiven de rugzakken niet, ook niet onder zware omstandigheden.

Bestel jouw favoriet eenvoudig online

Jouw favoriete motortassen bestel je eenvoudig via de website. Plaats je voor 17:00 uur een bestelling? Dan zorgen wij dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt. Is de totaalwaarde van jouw bestelling €50,- of meer? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij vragen of voor meer informatie neem je contact op met 073 200 80 20 of [email protected].