7 producten

per pagina
Alpinestars Licht Grijs Donker Grijs Cooling Vest
161 96 184 95
Macna Hybrid
73 96 99 95
ROKKER Insulation Lady Vest
99 90 249 01
Macna Dry Evo Cooling Vest
125 90 169 95
Dainese Afteride Black Down Vest
97 47 149 95
Alpinestars Flare Hi-Visibility Fluo Yellow Vest
71 96 79 95

7 producten

per pagina

Motor koelvesten

Het meest populaire seizoen om te rijden is de zomer. Het kan erg warm worden om in de zomer op je motor te rijden in lagen van beschermende kleding. Deze beschermende kleding is van cruciaal belang om je rit veilig te maken, dus dit verwijderen is geen goede optie als je wilt afkoelen. Om je lichaam af te koelen tijdens een hete rit kun je een koelvest dragen. Een motorfiets koelvest zal jouw zomerritten zeker een stuk comfortabeler maken. De warmte van je lichaam zal het water in het vest doen verdampen, waardoor je lichaam zal afkoelen wanneer je lichaamstemperatuur hoog oploopt. Andere onderlagen of helmmutsen en colletjes kunnen ook helpen om je koel en comfortabel te houden in de zomer.

Een motorfiets koelvest voor iedereen

Koelvesten zijn natuurlijk bedoeld voor warme omstandigheden. Hier bij ChromeBurner bieden we een goed assortiment koelvesten voor de motor aan. Omdat mannen en vrouwen verschillende lichamen en behoeften hebben, hebben we koelvesten beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Ons brede assortiment omvat ook verschillende merken en maten, dus iedereen kan een koelvest vinden bij ChromeBurner.

Waarom je koelvest kopen bij ChromeBurner?

Als je van snelle verzending en lage prijzen houdt, is ChromeBurner de beste plek om je nieuwe koelvest te bestellen. Door onze grote voorraad kunnen wij bijna alles direct verzenden wanneer je het besteld. Door onze grote voorraad kunnen wij snelle verzending bieden. Onze snelle verzending garanderen wij wereldwijd. Daarnaast garanderen wij de laagste prijzen zodat je nooit teveel betaalt voor een motor koelvest als je deze bij ChromeBurner koopt.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste koelvest?

Bekijk al onze koelvesten bij ChromeBurner en maak je keuze. Als je niet kunt beslissen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van motor geeks staat klaar om al je vragen te beantwoorden op klantenservice@chromeburner.com of per telefoon 073 200 80 20!