34 producten

per pagina
Rapide Lederdressing 250ml
13 49
Hey Tex-Wash
9 95
REV'IT! Textile Spray 400ml
19 99
Held Apparel Wash
14 95
Dainese Protection and Cleaning Set
17 48 34 95
ROKKER Boot Care Set
39
MUC-OFF Anti-Odour Spray 250ML
17 95
REV'IT! Textile Wash 250ml
15 99 19 99
Spidi Leather Care Onderhoudset
18 91 19 90
Muc-Off Nano Gel Pouch 500ml
21 90 29 95
Muc-Off Fabric Protect 400ml
10 90 12 95

34 producten

per pagina

Motorkleding schoonmaak en onderhoud

Je motor moet stralen, dat is niets nieuws, maar je kleding ook! Maak je geen zorgen, wij hebben een breed assortiment aan motorkleding schoonmaak en onderhoud producten. Deze motorkleding schoonmaak en onderhoudsproducten zijn er van verschillende merken zoals Muc-Off en Held. Deze merken hebben voor verschillende kleding types schoonmaakproducten ontwikkeld.

Waarom heb ik schoonmaak en onderhoudsproducten voor mijn motorkleding nodig?

Schoonmaak en onderhoudsproducten voor motorkleding is niet iets waar je meteen aan zou denken. Toch is het belangrijk om je kleding in topconditie te houden, je wil er immers fris uitzien en je wilt dat je kleding zo lang mogelijk mee gaat. Ook is het belangrijk dat je motorkleding je zo lang mogelijk blijft beschermen. Leer wat is uitgedroogd door de jaren heen, zoals nooit zo beschermend zijn als die soepele, regelmatig behandelde leren jas of broek. Maar ook textiele jassen hebben hun behandelingen nodig, zodat ze waterdicht blijven dan wel ontdaan worden van die smerige insectenresten. En vergeet uiteraard je helm niet! Daarvoor hebben wij helm reinigingsproducten die er speciaal voor zorgen dat je helm zowel van binnen als van buiten weer spik en span is!

Koop schoonmaak en onderhoudsproducten voor je motorkleding bij ChromeBurner

Wanneer je schoonmaak en onderhoudsproducten voor je motorkleding bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze uniek voordelen. Onze verzending is zeer snel, als je op tijd bestelt, versturen wij je nieuwe producten nog dezelfde dag op. Ook bieden wij een laagste prijsgarantie, je zal dus nooit teveel betalen voor je nieuwe motorkleding schoonmaak en onderhoudsproducten. Twijfel je over welke schoonmaakproducten het best passen bij jouw motorkleding? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen! Ons team staat klaar om je te helpen de juiste schoonmaak en onderhoudsproducten voor je motorkleding te vinden. Je kan ons bereiken op ons e-mailadres klantenservice@chromeburner.com of via de telefoon 073 200 80 20.