Samenwerkingen

ChromeBurner is ontstaan vanuit een hobby en groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Deze eigenschappen hebben betrekking op alles in het bedrijf en het personeel. En óf wij gepassioneerd zijn… Met z’n allen een dag racen op het circuit, de kartbaan afbreken om maar als eerste te kunnen zijn of kwijlen op de nieuwste collecties motorkleding, we zijn er maar druk mee. Benzine stroomt door onze aderen en we zijn het liefst bezig met alles wat met onze passie te maken heeft: Motorrijden!

Nu denk je wellicht: Wat heeft dit met samenwerkingen te maken? Nou, meer dan je denkt! Wij vinden het belangrijk om onszelf te omringen met mensen die dezelfde passies hebben, ons enthousiasme delen en bereid zijn van anderen te leren. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die deze waarden ook belangrijk vinden bij een samenwerking. Met dezelfde denkwijze zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten met elkaar, want zo kunnen we op zowel zakelijk vlak, als op persoonlijk vlak een relatie opbouwen.

Of dit nou gaat om een sponsorschap met jou als professionele motorrijder, een relatie met jouw motorclub, een samenwerking met jou als merkambassadeur of met andere bedrijven, we staan overal voor open. Duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons en halen daarmee het beste in elkaar naar boven!

Your ride, your safety. Our passion.

Als wij onze naam ergens aan verbinden, then we’ll do it in style… and safety! Het is onze missie om elke klant van de best mogelijke uitrusting te voorzien, zodat ze met een fijn maar vooral veilig gevoel kunnen kunnen motorrijden. Natuurlijk willen we daarbij mooie projecten opzetten en gave content maken!