SAMENWERKINGEN

ChromeBurner is ontstaan vanuit een hobby en groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Deze eigenschappen hebben betrekking op alles in het bedrijf en het personeel. En óf wij gepassioneerd zijn… Met z’n allen een dag racen op het circuit, de kartbaan afbreken om maar als eerste te kunnen zijn of kwijlen op de nieuwste collecties motorkleding, we zijn er maar druk mee. Benzine stroomt door onze aderen en we zijn het liefst bezig met alles wat met onze passie te maken heeft: Motorrijden!

Nu denk je wellicht: Wat heeft dit met samenwerkingen te maken? Nou, meer dan je denkt! Wij vinden het belangrijk om onszelf te omringen met mensen die dezelfde passies hebben, ons enthousiasme delen en bereid zijn van anderen te leren. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die deze waarden ook belangrijk vinden bij een samenwerking. Met dezelfde denkwijze zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten met elkaar, want zo kunnen we op zowel zakelijk vlak, als op persoonlijk vlak een relatie opbouwen.

Of dit nou gaat om een sponsorschap met jou als professionele motorrijder, een relatie met jouw motorclub, een samenwerking met jou als merkambassadeur of met andere bedrijven, we staan overal voor open. Duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons en halen daarmee het beste in elkaar naar boven!

Your ride, your safety. Our passion.

Als wij onze naam ergens aan verbinden, then we’ll do it in style… and safety! Het is onze missie om elke klant van de best mogelijke uitrusting te voorzien, zodat ze met een fijn maar vooral veilig gevoel kunnen kunnen motorrijden. Natuurlijk willen we daarbij mooie projecten opzetten en gave content maken!

MOTORCLUBS

Wij werken graag samen met motorclubs, of ze nu groot of klein zijn. Breng jij mensen bij elkaar en ben je gepassioneerd over wat je doet? Dan hebben wij een klik!

AMBASSADEURS

Volg onze merkambassadeurs op sociale media en ontdek ons daar! Wees op de hoogte van het laatste nieuws, unieke content en spannende avonturen. Mis het niet!

EVENEMENTEN

Wij ondersteunen graag motorgerelateerde evenementen zoals ritten voor het goede doel en oldtimer motorraces. Zoek je een start- of eindpunt voor je rit? Of een lunchlocatie tijdens je toerrit? Bij ons ben je welkom!

SPONSORING

Is motorsport jouw absolute passie? Ben jij een talent met de ambitie om op het hoogste niveau te schitteren? Wij zijn trots om deel uit te maken van jouw 'weg naar succes'!

BEDRIJVEN

Samenwerken met andere bedrijven is iets waar we graag naar streven. We geloven dat beide partijen kunnen profiteren van elkaars succes!

RIJSCHOLEN

Rijscholen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het vervullen van onze passie voor motorrijden. We koesteren dit als de beste investering ooit. Daarom streven we naar samenwerking met rijscholen om deze passie te delen.