10 producten

per pagina
Oxford Products Helm verzorgings set Zwart
€2995
Oxford Products Vizier mate Wit
Oxford Products Vizier mate Wit
€1295
Muc-Off Helm- En Vizierreiniger 250ml
€1090 €1395
Muc-Off Helmet & Cleaner 32ml
€495
Muc-Off Helm- En Vizierreiniger Kit
€1895
Muc-Off Anti Fog 32ml
€1290 €1595
Muc-Off Foam Fresh 400ml
€1295
MUC-OFF TECH CARE CLEANER 32ML
€490 €595
AGV Helmet Cleaning Cloth Kit0122
€1980 €22
Muc-Off Helm Onderhoudspakket
€3190 €3995

10 producten

per pagina

Helm schoonmaakproducten

Zoals je motor moet stralen, moet een motorhelm dat ook. Een schoon vizier is niet alleen schoner, maar ook veel veiliger. Tijdens het rijden moet je natuurlijk goed zicht hebben. Onze schoonmaakproducten voor een motorhelm zijn ideaal om je helm weer te laten stralen. Een bekend motor schoonmaak merk Muc-Off heeft speciaal voor motorhelmen producten ontwikkeld.

Waarom heb ik schoonmaakmiddelen nodig voor mijn motorhelm?

Helm schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil op de motorhelm te verwijderen, zonder daarbij de motorhelm zelf te beschadigen. We kennen allemaal die uit elkaar gespatte joekel van een wesp...Het is daarom beter om je motorhelm schoon te maken met speciale schoonmaakmiddelen hiervoor dan dit met een standaard schoonmaakmiddel te doen. Doe dit alsjeblieft niet! De chemicaliën in een vaatwasmiddel of allesreiniger zijn veel te heftig voor een helm en zal de beschermende capaciteiten van de helm aantasten! Sommige merken vermelden zelfs dat de garantie vervalt als je dergelijke producten gebruikt. Naast deze redenen moet een motorhelm natuurlijk ook je look versterken, toch? Met de schoonmaakmiddelen voor je motorhelm zorg je ervoor dat je helm er piekfijn uitziet en dat die nog lekker fris is ook!

Koop schoonmaakproducten voor je motorhelm bij ChromeBurner

Wanneer je schoonmaakproducten voor je motorhelm bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze uniek voordelen. Onze verzending is zeer snel, als je op tijd bestelt, versturen wij je nieuwe producten nog dezelfde dag op. Ook bieden wij een laagste prijsgarantie, je zal dus nooit teveel betalen voor je nieuwe motorhelm schoonmaakproducten. Twijfel je over welke schoonmaakproducten het best passen bij jouw motorhelm? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen! Ons team staat klaar om je te helpen de juiste schoonmaakproducten voor je motorhelm te vinden. Je kan ons bereiken op ons e-mailadres klantenservice@chromeburner.com of via de telefoon 073 200 80 20.