Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Sidi

Producten 1 tot 20 van totaal 108

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 108

per pagina

SIDI - Altijd een zet vooruit

Sidi is een merk dat sport accessoires levert, van een heel hoge kwaliteit. Aangezien het bedrijf is opgericht door de legende Dino Signori, zullen laarzen altijd het hoofdproduct blijven. Bijna vier decennia geleden besloot Signori, samen met enkele andere motor legendes, om hun schoenen opnieuw vorm te geven en te vernieuwen. Het nieuwe design was comfortabeler, flexibeler en praktischer voor professionals. Door de jaren heen is Sidi de keuze van kampioenen geworden.

Het bedrijf staat bekend om de baanbrekende innovaties die het bracht binnen de branche, zoals inwendige enkelbescherming, het cam-lock, off road buckle systeem en het sole replacement systeem. Na vijftig jaar van innovatie, heeft het bedrijf nu een scala aan producten te bieden. Van motorpakken tot speciale professionele motor accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Visie van Sidi – Stay Comfortable, Stay Competitive

Sidi heeft de afgelopen 40 jaar bewezen dat het een merk is dat is gefocust op vooruitgang, stap voor stap naar de toekomst. Door voortdurend onderzoek te blijven doen, te ontwikkelen en innovatie te brengen, wil Sidi nieuwe maatstaven zetten voor de branche. Sidi maakt producten die ontworpen zijn voor de extreme omstandigheden, waaraan de spullen voor professionele rijders nou eenmaal aan blootgesteld worden. De toewijding van Sidi aan kwaliteit, heeft ervoor gezorgd dat hun schoenen deze zware taak aankunnen. Ook al heeft Sidi het assortiment uitgebreid met pakken en accessoires, hun motorschoenen blijven toch hun hoofdproduct. Hun schoenenaanbod bevat raceschoenen, touring schoenen, off road schoenen en een exclusief ontworpen SRS serie. Elke categorie heeft unieke eigenschappen die bij de verschillende soorten uitrusting passen van motorrijders met verschillende voorkeuren.

Iedere reeks is gemaakt voor een verschillende soort motorrijder en hun verschillende behoefte. Ook al is Sidi ook actief op andere gebieden, motorschoenen blijven hun sterkste punt en het bedrijf is constant bezig met het verbeteren van haar producten door middel van technologie.