Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Over ons

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!


Rob - Eigenaar
ChromeBurner is voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby van Rob. Van je hobby je werk maken is lang niet altijd onmogelijk, dat blijkt wel: inmiddels is hij het opperhoofd van de grootste online motorkledingspecialist van Nederland. Rob houdt het overzicht over alle processen maar laat zijn medewerkers veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Nicky - E-commerce & Retail Director
Een CD-verzameling groter dan het magazijn van de lokale platenwinkel, het organiseren van Rockabilly festivals en soms zelfs nog tijd vinden voor een ritje op zijn Suzuki GSR 750; Nicky is er maar druk mee. Tijdens werktijd geeft hij leiding aan het E-commerce & Sales team met altijd de hoogste mate van klanttevredenheid in het achterhoofd.  

Jan - Sales Director
Jan is onze gezellige plattelandsjongen uit het Land van Heusden. Tenminste, dat denken we.. want hij is moeilijk verstaanbaar. In plaats van een loopbaan als boer, heeft hij gekozen voor Commerciële Economie en dat is een goede keuze geweest. Als Sales Director heeft hij een groot aandeel in de groei die ChromeBurner doormaakt!

John - Productspecialist
John heeft bij Jan op school gezeten en blijkbaar konden ze elkaar maar niet loslaten, want John is Jan achterna gekomen en ook bij ChromeBurner komen werken. Bij John vragen we ons altijd af wat hij te eten krijgt. Afgaand op zijn formaat denken we dat hij enkel proteïnepoeders en puur ijzer eet. John is onze productspecialist. Soms wat bijdehand, maar hij weet stiekem best veel.

Leroy - Hoofd Design
Rock, Metal, Dungeons en Dragons. Dat is Leroy in een notendop. Hij is de creatieveling in ons midden en tegelijkertijd de grootste lolbroek. Hij maakt vanuit het niets coole marketingcontent en helpt daarnaast op de klantenservice en met het bijhouden van de website. Leroy is altijd goedgemutst en beantwoordt elke vraag even voortreffelijk en klantvriendelijk.

Sergen - Design
Sergen is onze designgoeroe. Hij is gespecialiseerd in online videogames en het maken van coole videoanimaties. Hij is ook verrekte handig met Photoshop om flyers, Facebook advertenties en allerlei andere statische designs te maken. Sergen is die jongen die alles begrijpt van onbegrijpelijke software en daar maken we dan ook graag misbruik van!

Christy - Klantenservice
Christy is een gezelligheidsmens en brengt haar vrije tijd het liefst zo veel mogelijk door op een terrasje met een goed glas wijn en in het festivalseizoen kan ze haar hart ophalen. Klantvragen naar [email protected] worden doorgaans door haar beantwoord en ze neemt de telefoon op nog vóórdat hij overgaat!

Kevin - Content Manager en Klantenservice Coördinator
Kevin is verantwoordelijk voor de content op de website in de vorm van productbeschrijvingen en alle andere tekstuele uitingen van ChromeBurner. Daarnaast houdt hij het overzicht over de klantenservice. In zijn vrije tijd speelt hij graag voor motorjournalist, rijdt hij met een Kawasaki ZX-6R op het circuit en sleutelt hij –niet zo- graag aan zijn Aprilia Tuono. Maar een Tuono is niet onbetrouwbaar.. dat noemen ze karakter, toch Kevin?

Stijn - Marketing Manager
Stijn is onze allround marketeer die zowel voor de online als offline marketing de lijnen uitzet. Conversieratio's, cost-per-click, return on ad spent.. hij wordt er gek genoeg heel enthousiast van. Ieder z'n ding! In zijn vrije tijd verslindt hij series en films op Netflix en koopt hij zo veel mogelijk Nike Air Max als zijn bankrekening toelaat. Inmiddels heeft hij het motorvirus goed te pakken en heeft hij zijn zinnen gezet op een Harley-Davidson.

Gabrielle – Business developer Frankrijk
Gabrielle komt oorspronkelijk uit Engeland maar is opgegroeid in Frankrijk. Hierdoor spreekt ze vloeiend Engels en Frans en haar Nederlands wordt ook met de dag beter. Gaby houdt van reizen, feestjes met harde muziek en haar haar in rare kleuren verven. Bij ons op kantoor houdt ze zich bezig met het veroveren van de Franstalige markt en springt ze regelmatig bij op de klantenservice.

Bram - Magazijn
Bram is de helft van ons full-time team in het magazijn. Hij loopt graag te dollen en neemt je in de maling als je ook maar even niet oplet. Daarentegen is hij wel de snelste orderpicker die je ooit hebt gezien. Hij is ook behoorlijk snel op de kartbaan.. ondanks het feit dat wij hem blijven pushen om meer te eten en aan te komen.

Maikel - Magazijn
Maikel is Bram’s maatje in het magazijn. In de basis een goeie vent, jammer dat we zijn vreselijke muzieksmaak aan banden hebben moeten leggen: één uur per dag aan Nederlandse volksmuziek is meer dan voldoende! In de weekenden drinkt hij graag een biertje en speelt hij af en toe een potje voetbal. Omdat ze in Sprang-Capelle geen fatsoenlijke clubs hebben, is hij supporter van Feyenoord Rotterdam.

Onur - Magazijn
Onur werkt parttime in ons magazijn. Een behoorlijk stevige gast die in zijn vrije tijd graag een robbertje vecht in de boksring. Ons advies: zorg dat je hem te vriend houdt want zijn directe rechtse is niet te ontwijken! Gelukkig is hij tijdens werktijden rustig en goed gezind dus we hoeven niet op onze tenen te lopen.

Lara - Magazijn
Buiten schooltijden doordeweeks en elke zaterdag versterkt Lara ons magazijnteam. Grappig genoeg heeft Lara dezelfde vreemde hobby als Koen: freerunnen. We hebben er nu dus 2 in ons team, maar we snappen het nog steeds niet helemaal. Ach, haar behendigheid en fitheid komen natuurlijk wel van pas tijdens het rondrennen in het magazijn om orders te picken! Verder is ze gek van trampoline springen, caféracers, chocola en Ford Mustangs. Om maar eens wat te noemen!

Tommy - Magazijn
Tommy is niet alleen handig met het picken en versturen van bestellingen, maar steekt ook in zijn vrije tijd graag zijn twee rechterhanden uit de mouwen met klussen. Als er niks verbouwt of verbeterd hoeft te worden gaat hij graag sporten of speelt hij een spelletje op de computer.

Bep - Interieurverzorgster
Onze moeder-overste Bep zorgt dat onze winkel, het kantoor en de kantine er altijd pico bello uitzien. Omdat Bep altijd bezig is om onze puinhoop weer toonbaar te maken, houdt ze in haar vrije tijd haar hoofd graag geordend door een lang eind te wandelen of te fietsen. Is het buiten bar en boos? Dan zul je Bep waarschijnlijk in haar luie stoel aantreffen met een woordpuzzel.