Fun starts here.

Wer wir sind | Fun starts here

Wie wij zijn

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: “fun starts here”.

Onze geschiedenis

Onze familie

Bij ChromeBurner Motorgear werken niet alleen maar motorfreaks, maar er is niks mooiers dan wanneer je van jouw passie je werk kunt maken. Ben je nog geen motorfreak, dan kunnen we niet uitsluiten dat je na een paar maanden de eerste motorlessen hebt gehad, omdat het motorvirus ook jou heeft bereikt.

Samen zijn wij enthousiast, gedreven, ambitieus en gemotiveerd om ChromeBurner Motorgear naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we uiteraard met veel plezier, want ‘fun starts here’. De kernwaarden die wij met elkaar, zowel intern als extern, delen zijn verbindend, uitdagend, scherpzinnig en origineel.

Wil jij alle knappe koppen uit ons team bewonderen? Klik dan snel verder.

Lees meer