Scooterhelmen

Vanaf 1 januari is het dragen van een helm op jouw snorscooter verplicht. Dit is om het scooterrijden veiliger te maken. Je wilt natuurlijk een geschikte helm vinden die comfortabel is, er goed uit ziet en bovenal die veiligheid biedt tijdens het scooterrijden! Bij ChromeBurner ben je op het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten helmen die geschikt zijn voor jou!

Waarom een helm dragen op de scooter?


Een scooter is natuurlijk een perfect vervoersmiddel, je bent snel op je plek van bestemming en in vergelijking met een motorfiets ben je met een scooter relatief weinig geld kwijt. Toch zul je, voordat je op de bromfiets stapt, jezelf moeten kleden om zo veilig mogelijk de weg op te gaan. Een veilige jas, broek en natuurlijk een helm!

 Naast dat een scooterhelm verplicht is, is een helm ook een essentieel onderdeel van jouw outfit. Een brommerhelm helpt je hoofd te beschermen op het moment dat je dat nodig hebt. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en door de juiste outfit beperk je de schade. Wij hebben verschillende helmen in ons assortiment die gedragen kunnen worden op jouw scooter!


Welke soort scooterhelm moet ik kopen?

Er zijn tal van verschillende soorten typen helmen, dus de keuze om de juiste te maken is zo makkelijk nog niet, maar wij gaan je daarbij helpen! Een integraalhelm is de meest veilige keuze die je kunt maken. Deze beschermt namelijk je hele hoofd. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua kleur, designs en merken. De meest populaire helm voor op snorscooter zijn jethelmen. Jethelmen zijn uitermate geschikt voor stedelijke trips door het comfort; met je gezicht in de wind, beleef je het scooterrijden immers intenser. Daarnaast worden ze ook vaak gezien als fashion statement. Een mooi compromis tussen een integraalhelm en een jethelm is de systeemhelm. Hiermee heb je de mogelijkheid om zowel met gesloten als met een open helm te rijden. Ideaal als de scooter het hele jaar door jouw vervoersmiddel is!

EEN SELECTIE UIT ONZE HELMEN 

Jouw scooterhelm kopen bij ChromeBurner!

Waanneer je jouw helm voor je scooter koopt bij ChromeBurner ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Een scooterhelm bij ons is altijd gekeurd als motorhelm! Wel zo veilig toch? Er is onwijs veel om uit te kiezen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze die past bij jouw wensen en portemonnee. Wij bieden een snelle levering. Plaats je je bestelling voor 17:00, dan versturen wij het dezelfde dag nog naar je op en heb je jouw nieuwe helm de volgende werkdag al in huis! Kom je er niet helemaal uit? En wil je graag persoonlijk advies? Bezoek dan onze winkel in Nieuwkuijk of bel met onze klantenservice 073 200 80 20!