ChromeBurner 10 jarig jubileum special edition helm

Ter ere van ons 10 jarig bestaan, hebben we een Nexx helm laten restylen in ChromeBurner kleuren. Ontworpen en gewrapt door motorwrap.com met onze branding, deze Nexx SX.100R Redline in mat zwart is speciaal. Hij is voorzien van accenten van chroom en ons kenmerkende oranje die samen een stijlvolle helm vormen die ons motto 'Fun starts here.' ademt.

 

 

Gedreven door onze gemeenschap

Een gemeenschap vol motorfanaten. Deze fanatiekelingen herken je meteen, ze hebben meer oog voor detail voor motorfietsen en de bijbehorende uitrusting. Ze weten wat ze willen, kwaliteit!

 

 

Onze roots

We hebben een relatief korte geschiedenis, maar we hebben grote stappen gezet in de richting van een modernere motor gear industrie. Met een ietwat rebelse houding hopen we de wereld ten goede te veranderen, vanuit Nederland.

 

 

Ons motto

Deze dingen komen samen in ons motto. Fun starts here. Het contrast dat de meeste motorrijders ervaren tussen het kopen van motorkleding en het rijden zelf is enorm. Iets wat wij willen veranderen. Wij willen er alles aan doen om jou met een glimlach op weg te sturen!

Bekijk ons verhaal in deze video!

Vind jouw stijl hieronder!