Halvarssons collectieHalvarssons collectie

Halvarssons collectie

Leer wat premium is

Onlangs hebben we het Scandinavische merk Halvarssons mogen toevoegen aan onze collectie. Zoals je weet nemen we alleen merken op in ons assortiment als we daadwerkelijk achter de producten staan en dat is zeker het geval bij Halvarssons!

Halvarssons collectieHalvarssons collectie

To care


Met een ongelofelijke passie voor details en ambacht maken de Zweden motorkleding die duurzaam moet zijn en die je beschermt in alle situaties. “To care” is typisch Zweeds en ze doen dit voor anderen, de natuur en de manier waarop zij producten maken! Het leer weerstaat frictie goed, is comfortabel en straalt premium kwaliteit uit.

Halvarssons collectieHalvarssons collectie

Bekijk de collectie


Bekijk de collectie hieronder en laat je inspireren door Scandinavisch design en duurzaamheid! De producten gebruikt in de shoot:

Helm
Simpson Darksome Solid Matt Black

Simpson Darksome Solid Matt BlackSimpson Darksome Solid Matt Black
Halvarssons Selja ZwartHalvarssons Selja Zwart
Halvarssons Rullbo BlackHalvarssons Rullbo Black
Halvarssons Wang ZwartHalvarssons Wang Zwart
Forma Elite ZwartForma Elite Zwart

Bekijk de kleding in actie!

Verzorg je Halvarssons motorkleding

“To care” slaat natuurlijk ook op je motorkleding! Het goed verzorgen van motorkleding verlengt de levensduur van het product en je kleding blijft er als nieuw uitzien! Hieronder enkele tips om je Halvarssons kleding te verzorgen:

 

Natte leren motorkleding

Laat natte motorkleding langzaam drogen op kamertemperatuur. Versnel dit proces niet! Het snel drogen van leer maakt het stijf en hard. Leg je kleding dus niet over de verwarming en gebruik geen hete föhn!

 

Het verzorgen van leer

Laat leer ook niet te droog worden, hiermee voorkom je dat leervezels breken en je niet meer optimaal beschermt op het moment dat je het nodig hebt. Behandel je lederen motorjas of motorbroek met een product dat speciaal is gemaakt om leer te verzorgen! Meer tips over motorkleding verzorgen? Bekijk hier onze motorkleding wastips!

Halvarssons collectieHalvarssons collectie

Meer broeken, handschoenen en jassen van Halvarssons zien? Check dan de onderstaande links!