Hoe stel je een eigen look samen?

Wil jij graag een eigen vette look creëren, maar weet je niet zo goed hoe? Wij helpen je! Of je nu houdt van kleurrijk, subtiele kleuren of je hele outfit in één kleur: er zijn genoeg mogelijkheden. Mix kleuren, merken en rijstijlen door elkaar om tot jouw perfecte look te komen. In dit blog geven we je tips en voorbeelden voor gave mix-outfits en matchy looks waarmee je mensen op straat doet omkijken. 

Colourful mix

Misschien denk je dat het mixen van allerlei kleuren een bonte kermis wordt, maar kleuren door elkaar mixen kan superleuk zijn. Dat je kleuren mixt betekent niet dat je gear niet mooi op elkaar afgestemd kan zijn. Kies bijvoorbeeld een multicolour helm die je vet vindt en stem vervolgens elk ander item van je outfit af op één van de kleuren uit je helm. Je kunt hierbij nog steeds zwart, wit of grijs als basiskleur gebruiken. Zo’n kleurenexplosie ziet er niet alleen lekker vrolijk uit, maar ook heel vet! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van wat subtielere kleuren; er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

We hebben ter inspiratie een outfit met kleurrijke gear samengesteld. Elk item in deze outfit heeft een andere detail-kleur, maar passen toch bij elkaar. Deze kleuren komen allemaal terug in de helm. Dat ziet er toch supervet uit?!

Matchy look

Vind je mixen met al die kleuren nog wat spannend? Dan kun je ook voor een wat veiligere keuze gaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gear met slechts één detail-kleur, of juist alleen maar neutrale kleuren. Afhankelijk van wat je fijn vindt zitten kun je een outfit van hetzelfde merk en dezelfde serie kiezen, maar je kunt merken ook prima door elkaar dragen. Er zijn genoeg items die goed bij elkaar passen, maar niet van hetzelfde merk zijn. Durf ook eens een kijkje te nemen bij andere rijstijlen. Dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat je helemaal moet overstappen, maar soms kan een mix in merken en rijstijlen heel goed werken.

Om je op weg te helpen hebben we een voorbeeld outfit samengesteld. Deze bestaat uit items van verschillende merken, die toch goed bij elkaar passen. De overheersende kleur is neutraal, gecombineerd met één iets meer opvallende kleur. Coole look, toch?

En nu is het aan jou: stel je eigen look samen!