LindstrandsLindstrands

Lindstrands performance en veiligheid

'If it works in Scandinavia'

Onlangs hebben we Lindstrands toegevoegd aan onze collectie. De reden?

Lindstrands biedt een compromisloze oplossing voor de motorrijder die veiligheid en prestaties belangrijk vindt.

Ooit begonnen in 1891 met het maken van motorlaarzen in Malung, Zweden. Nooit hebben ze hun thuisland verlaten en zijn daarom nog steeds te vinden in het ruige Scandinavië. Ze weten dus als geen ander wat de veeleisende motorrijder nodig heeft om in comfort het gure winterse klimaat van de Noordse landen te doorkruisen. Als de kleding in Scandinavië presteert, is het klimaat hier een peuleschil!

Lindstrands jacketLindstrands jacket

HALDEN motorjas

De Halden is de belichaming van deze essentie van Lindstrands. De jas is wind en waterdicht door het Dryway membraan. De combinatie van het membraan, de ventilatie ritsen aan zowel voor de voor- als achterzijde en de verwijderbare binnenvoering maakt de Halden ideaal voor de Hollandse zomers! Met een CE-certificering van AA voldoet deze ook nog aan de laatste eisen voor op het gebied van motorkleding. Door de ontelbaar veel verstelmogelijkheden pas je de Halden jas altijd aan naar jouw lichaam en voorkom je wapperde mouwen en taille. Ook beschikbaar in een damesvariant! Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor €179,00 ben je spekkoper met een veilige multifunctionele motorjas om te touren of offroad te gaan!

Lindstrands jacketLindstrands jacket

VOLDA motorbroek

Maak je outfit helemaal compleet met de Volda motorbroek. Deze sluit naadloos aan op de Halden jas doordat door middel van een rits aan elkaar te bevestigen zijn. Ook vind je dezelfde ventilatieritsen op plek waar je de meeste wind vangt tijdens het rijden. Net als de Halden jas heeft de Volda broek een AA certificering en is alle bescherming te verplaatsen binnen in de broek om ervoor te zorgen dat alles op de juiste plek zit. De motorbroek is verkrijgbaar voor vrouwen en kost €155,-. En dat maakt de volledige outfit een zeer betaalbare optie voor de beginnende rijder, avonturier met een budget of de doorgewinterde woonwerkrijder.

Lindstrands pantsLindstrands pants

Knock handschoenen

Deze lichtgewicht handschoenen zijn perfect voor warmere dagen van het jaar. Door de combinatie van geitenleer en textiel heeft Lindstrands een duurzame handschoen gemaakt. Op de wijsvinger is stof geplaatst om touchscreens te bedienen en is skinfit technologie gebruik om de binnenvoering op zijn plaats te houden. Natuurlijk is er de nodige bescherming te vinden op de handpalmen en op de knokkels. Al met al is de Lindstrands Knock een fijne partner voor de zomer!

Lindstrands glovesLindstrands gloves

Check out our Lindstrands collection highlight video

Suzuki V-Strom 1050 XT

Ook nieuw, de nieuwe 2021 V-Strom! Hoewel het design van deze 1050 XT niet helemaal nieuw is, zijn er toch wijzigingen doorgevoerd aan de sterke V-twin. Met meer vermogen, meer trekkracht in het lage- en middengebied en verbeterde veiligheidssystemen is de V-Strom beter dan ooit! Meer weten over deze motor of andere modellen van Suzuki? Bekijk dan de website van Hoegee Suzuki Center.

SuzukiSuzuki

Hulsebosch Motortravel

Frans Hulsebosch is gepassioneerd motorrijder, zo gepassioneerd zelfs dat hij jou ook daarin wil meenemen. Dit doet hij met Hulsebosch Motortravel, waar Frans jou de mooiste stukjes van Europa laat zien middels georganiseerde toertochten. Ook wij van ChromeBurner hebben een weekendrit gepland staan op 17 en 18 juli naar Luxemburg en de Eifel. Heb je zin om mee te gaan, kijk dan hier!

Lindstrands touringLindstrands touring

Avonturiers opgelet! Hieronder vind je al onze adventure helmen,

laarzen en handschoenen.