De beste motorkleding voor dames

Laat je inspireren door de beste kleding voor de motorrijdende vrouw!

Vrouwen en motorrijden

Motorrijden wordt populairder. Het aantal rijbewijzen dat wordt uitgegeven stijgt met de jaren en wat opvalt is dat steeds meer vrouwen interesse hebben in motorrijden en daarmee ook voor het befaamde ‘roze papiertje’ gaan. Het aanbod op het gebied van kleding van motorrijdende vrouwen steeds stoerder en fabrikanten zeggen steeds vaker gedag tegen truttige details op motorkleding. Tijd dus om alles te weten te komen over motorkleding voor dames!

Motorjassen voor dames

Jassen voor dames worden steeds modieuzer. Waar vroeger voornamelijk de kleur roze werd gebruikt om aan te geven dat het om een vrouwen motorjas ging, is het nu pasvorm, kleurgebruik en materiaal dat onderscheid maakt tussen mannen en vrouwen motorkleding. Er wordt dus meer gekeken naar trends in de modewereld en waar vrouwen zich fijn en zelfverzekerd in voelen. 

Adventure/ Touring

Wat je rijstijl ook is, voor iedere dame is een motorjas te vinden die past bij de wensen van jou als rijder. Maak je graag lange toerritten of zijn onverharde wegen helemaal jouw ding, neem dan een kijkje bij onze Adventure/ Touring jassen voor dames. Wat je in dit segment jassen ziet is dat de vrouwenvariant van een bepaalde jas dezelfde eigenschappen heeft als de versie voor mannen, maar verstelmogelijkheden op andere plekken zitten en dat de pasvorm helemaal aansluit op de bouw van vrouwen. 

Cruiser jassen

Rijd je op een toffe custom build scrambler of krijg jij het al warm van het geluid van een dikke V-twin Harley, dan passen de dames motorjassen in de Cruiser jassen categorie helemaal bij jou! Deze vaak leren jassen zijn bijzonder stijlvol en bieden alle protectie die je nodig hebt om je te beschermen mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan. 

Urban/ Street jassen

Ben je een meid die meer neigt naar een meer sportieve rijstijl dan kom je helemaal aan je trekken bij onze collectie Urban/ Street motorjassen. Hierin vind je alle jassen waarmee je zowel op als van de motor een stijlvolle indruk maakt. Niemand ziet dat je net van de motor bent afgestapt en comfort tijdens het shoppen in je favoriete stad is super lekker natuurlijk!

Dames motorpakken

Helemaal vet zijn natuurlijk de racepakken voor dames! Niets is zo veilig als een leren racepak, combineer dat ook nog een hele vette kleur bij en bent klaar om het circuit onveilig te maken! Maar ook wanneer je op een supersport de bergwegen in Duitsland opzoekt zit je helemaal goed met een ééndelig leren pak voor dames! 

Dames motorhandschoenen

Over het algemeen hebben vrouwen kleinere en smallere handen dan mannen. Daarom zijn er handschoenen op de markt die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen met de juiste pasvorm. Toch zijn veel motorhandschoenen ontworpen om voor zowel mannen als vrouwen de perfecte fit te hebben, dit wordt dan ook op onze site vermeld.

Motorbroeken voor dames

Motorbroeken is een categorie waarin de invloed van de modewereld goed zichtbaar is. Zo worden bijvoorbeeld stretchy materialen gebruikt en komen er steeds meer skinny fit motorjeans op de markt. Voor iedere rijstijl is er een passende broek te vinden, van waterdichte Adventure broeken tot casual jeans. Er ontelbaar veel kleuren en smaken verkrijgbaar, dus mogelijkheden genoeg om je outfit te matchen met je motor!

Waar kan ik motorkleding voor dames kopen?

Motorkleding koop je bij ChromeBurner! Met de laagste prijsgarantie ben je verzekerd dat je nooit te veel betaalt. Als je nog hulp nodig hebt met het maken van een keuze, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 73 200 80 20 of een email te sturen naar klantenservice@chromeburner.com. Ook ben je van harte welkom bij bij ons in de showroom je nieuwe motorkleding te passen en persoonlijk advies van onze collega’s te krijgen!