Outfit highlight: Cross

MX outfit met Airoh helm

Onze collega Kevin gebruikt zijn KTM 690 Enduro meestal voor langere offroadritten en is daarom doorgaans in een Klim adventure-outfit te vinden. Maar als het weer het toelaat of de reis wat minder ver van huis gaat, is een echte MX outfit toch lekkerder! Op dat soort dagen kiest Kevin voor de nieuwe Airoh Aviator 3; misschien wel de meest iconische crosshelm op de markt. Met zijn agressieve design en tal van accessoires is het een zeer complete helm en het vakmanschap straalt er vanaf.

Alpinestars jersey & broek

De Alpinestars Techstar jersey en broek zijn mooi afgewerkt en bieden dankzij de gebruikte elastische materialen voldoende ruimte voor een protectievest en kniebraces zonder daarbij te gaan flapperen.

 

Alpinestars handschoenen & neckbrace

De Alpinestars Radar handschoenen zijn zeer licht, hebben geïntegreerde knokkelbescherming en bieden veel grip op het stuur voor optimale prestaties. Heb je zelf geen KTM of houd je gewoon niet van oranje? Geen zorgen, de MX-collectie van Alpinestars biedt tal van andere kleuren! Om hoofd- en nekletsel verder te beperken is een neckbrace altijd een verstandige keuze. De Alpinestars BNS-Tech 2 is een lichtgewicht neckbrace die door middel van verschillende inzetstukken op maat is te makken en zodoende bijna iedereen past. De BNS-Tech 2 kan zich qua specificaties meten met de neckbraces van andere topmerken maar is desondanks een stuk vriendelijker geprijsd.

Fonkelnieuwe Sidi laarzen

Om het af te maken heeft Kevin gekozen voor de fonkelnieuwe Sidi Atojo SRS laarzen. Dit model zit nog één stapje boven de uitermate populaire Crossfire 3 SRS en is dankzij meer bewegingsvrijheid en een lager gewicht nog comfortabeler zonder in te boeten aan bescherming. De Atojo SRS is uitermate geschikt voor de rijder met een smallere voet. De Atojo SRS is naast deze zwart/oranje/witte kleurstelling in nog liefst 10 andere kleurvariaties te krijgen dus je kunt naar hartelust mixen en matchen met de rest van je outfit!