Outfit Highlight TouringOutfit Highlight Touring

Outfit Highlight MX/Cross met Mark

Onze collega Mark heeft net zijn nieuwe GasGas MC 250F in ontvangst genomen en bij zo’n strakke motor hoort natuurlijk een mooie nieuwe outfit. Mark draagt graag een neutrale outfit met wat kleuraccenten die matchen met de motor. In deze blog nemen we je mee in zijn MX/Cross outfit.

Fly Racing Kinetic set

Hij koos voor de FLY Racing Kinetic set in de stoere zwart/grijze kleurstelling met camouflage print. De Kinetic set bevindt zich in het midden van het gamma van FLY Racing. De broek is voorzien van een comfort mesh binnenvoering voor een hoger draagcomfort en goede ventilatie. De aanwezige stretch rip-stop panelen zorgen voor bewegingsvrijheid en er zijn ook lederen panelen aangebracht tegen de hitte van het blok. De broek is geschikt voor de meeste types kniebescherming. Het shirt bestaat uit een groot aantal verschillende panelen zodat je geen last hebt van stiknaden op vervelende plekken. De grote hoeveelheid mesh panelen bevordert de ventilatie. De Kinetic serie is bij ons verkrijgbaar in 8 verschillende kleurstellingen.

LS2 MX701 ExplorerLS2 MX701 Explorer
Held Hakuna II en Arese ST GTXHeld Hakuna II en Arese ST GTX

Fly Racing Lite

Voor de handschoenen koos Mark voor de Lite, het instapmodel van FLY Racing. Mark geeft de voorkeur aan een zo minimalistisch mogelijke handschoen en koos dus bewust voor dit model zonder knokkelbescherming.

Sidi Crossfire 3 SRS

De beste bescherming voor je voeten komt nog steeds in de vorm van de Sidi Crossfire 3 SRS. Mark koos voor de volledige zwarte kleurstelling maar uiteraard heb je keuze uit talloze kleurstellingen waarmee je jouw eigen MX/Enduro outfit naar hartenlust kunt mixen en matchen!

REV’IT! Sand 4REV’IT! Sand 4
Sidi Adventure 2 Gore-TexSidi Adventure 2 Gore-Tex

Fly Racing Formula Carbon

Voor de helm koos Mark wederom voor FLY Racing. De Formula Carbon helm is het absolute topmodel. Zoals de naam al verklapt, is deze helm vervaardigd van carbon en daardoor extreem licht. Een andere belangrijke feature van deze helm is de RHEON techniek: energieabsorberende elementen rondom het hoofd zorgen bij een impact voor een sterke afname van de krachten op het hoofd. Hierdoor wordt de kans op hoofdletsel sterk verminderd. Mark is erg blij dat FLY Racing standaard een extra klep meelevert bij de helm… Voor het geval dat!

Oakley Front Line

Redelijk nieuw in ons assortiment zijn de crossbrillen van Oakley. Mark draagt de Oakley Front Line. De lens is snel te verwisselen dankzij de Ridge Lock technologie en het Outrigger-systeem zorgt voor een verhoogd draagcomfort. In het montuur zitten kleine uitsparingen waardoor hij ook geschikt is voor brildragers.

REV’IT! Sand 4REV’IT! Sand 4