OUTFIT HIGHLIGHT RACE

Bij serieuze snelheden hoort een serieuze uitrusting. Spendeer jij het liefst zo veel mogelijk tijd met je kin op de tank en het gas tegen de stuit? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! De producten van de outfit die Ramon op deze foto’s draagt zijn perfect op elkaar afgestemd en voldoet aan alle eisen van de sportieve motorrijder.

De helm en het eendelig pak

De NEXX X.R2 helm is vervaardigd van carbon en is daardoor extreem licht van gewicht. Deze speciale Red Line uitvoering is voorzien van rode details en wordt geleverd met een rood iridium spiegelvizier om het plaatje helemaal af te maken! Het eendelige pak op de foto’s is de Spidi Track Wind Pro. Dit pak is direct afgeleid van de MotoGP en WorldSBK pakken bij Spidi. Hierdoor profiteer je van veel draagcomfort, veel bewegingsvrijheid en optimale bescherming.

De handschoenen

De Held Titan RR handschoenen zijn het neusje van de zalm in de collectie racehandschoenen van Held. De Titan RR is gemaakt van kangoeroeleer. Kangoeroeleer is veel sterker dan rundleer en daardoor volstaat het om een dunnere laag te gebruiken. Hierdoor is de handschoen extreem comfortabel en soepel en ben je toch goed beschermd. De Titan RR is verder voorzien van grote titanium protectoren op de knokkels, handpalm en pols en zelfs pijlstaart roggenleer (ja dat lees je goed!) voor de best mogelijke bescherming.

De laarzen 

Om de outfit af te maken heeft Ramon gekozen voor de Alpinestars SMX Plus V2 laarzen. Deze laarzen zitten één stapje onder de Supertech R laars, wat het absolute topmodel racelaars is van Alpinestars. De SMX Plus V2 biedt nagenoeg dezelfde bescherming en is makkelijker aan te trekken waardoor ze een stuk praktischer zijn voor dagelijks gebruik. En niet geheel onbelangrijk: qua prijs zijn ze ook een stukje vriendelijker voor de portemonnee!

Bekijk het Instagram-account van Ramon op @ramonhofstede

Bevalt het wat je ziet of wil je meer zien? Check dan de links hieronder!