OUTFIT HIGHLIGHT RETRO

Harrie is een biker van het puurste soort. Gek op alles met grote V-twin motoren en brullende uitlaten en altijd gekleed in een matchende outfit.

Helstons helm

Nieuw in ons assortiment is de Helstons jethelm. Helstons is een merk uit Frankrijk en had voorheen enkel jassen, broeken, handschoenen en laarzen in het assortiment, maar met hun eerste helm hebben ze absoluut een voltreffer geslagen. Gemaakt van carbon en daardoor extreem lichtgewicht (slechts 900 gram) en werkelijk perfect afgewerkt. Het geïntegreerde vizier klap je eenvoudig naar beneden om je ogen te beschermen tegen de wind en vliegen, maar is ook onzichtbaar weg te klappen voor die cleane look.

Segura jas en ROKKER jeans


De Segura Perkins leren jas is een tijdloos model, vervaardigd van hoge kwaliteit buffelleer en voorzien van een waterdicht membraan en een uitneembare thermovoering. Hierdoor kun je ook met slecht weer jouw eigen stijl blijven uitdragen! De ROKKER Rokkertech Tapered Slim motorjeans is een enkellaags broek voor maximaal comfort en toch een hoge slijtvastheid. De tapered fit is modern, stijlvol en comfortabel.

Spidi handschoen & XPD laarzen


De Spidi Clubber handschoenen passen qua stijl perfect bij de jas. De XPD X-Nashville laarzen zijn halfhoog voor een goede aansluiting bij de broek. Dankzij bescherming op de hielen, tenen én de enkels heb je een volwaardige beschermende motorlaars waar je ook heel de dag in kunt lopen.

Bekijk het instagram-account van Harrie op: @Westlandopwielen

Wil je meer retro motor gear zien? Check dan onderstaande links!