Outfit highlight Street

Alex laat je zijn mooiste street outfit zien!

De helm

Alex is een echte Ducatist en houdt wel van een beetje stijl. Expressief, sportief en gelikt, net als zijn Ducati Streetfighter 1098 S. De Scorpion Exo-HX1 past daar perfect bij . Deze street fighter helm heeft een unieke uitstraling dankzij het grote kinstuk en de grote kinventilatie. Deze helm is in meerdere configuraties te gebruiken want je kunt er ook een cross klep op monteren en het vizier in zijn geheel verwijderen, waardoor hij ook uitermate geschikt is voor op een scrambler of dirt tracker.

De hoodie en broek


Voor de sportief-casual uitstraling kiest Alex voor de Spidi Armor H2Out hoodie. Deze hoodie is waterdicht en voorzien van bescherming en ondanks dat de stof zeer slijtvast is, oogt deze hoodie helemaal niet als een motorjas. Ideaal voor in de stad als je van de motor afstapt! De Pando Moto steel 02 motorjeans is het topmodel van Pando Moto. Vervaardigd van hoge kwaliteit denim en voorzien van een oersterke Dyneema binnenlaag voor de nodige bescherming. Dankzij de inbegrepen knie- en heupprotectie is deze broek AA gekeurd.

De handschoenen en laarzen

De Knox Orsa Leather MK II zijn sportieve, korte handschoenen met een agressief uiterlijk en passen daardoor perfect bij Alex zijn rijstijl. Een outfit als deze vraagt om een setje stijlvolle sneakers. De halfhoge Furygan Get Down schoenen zijn een perfecte match en dankzij hiel-, tenen enkelbescherming en een waterdicht membraan kom je qua specificaties ook niets tekort!

Bekijk het Instagram-account van Alex op @ducatilex

 

Wil jij er net zo goed uitzien als Alex? Check dan hieronder onze collectie handschoenen, kleding en schoenen!