Outfit Highlight TouringOutfit Highlight Touring

Outfit Highlight Touring met Leonoor

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor je volgende outfit? Dit keer zijn we op pad met Leonoor op de Ducati Multistrada V4 S. Leonoor maakt graag lange ritten en let bij het uitzoeken van haar outfit vooral op veelzijdigheid. In deze blog zetten we haar complete Touring outfit in de schijnwerpers.

LS2 MX701 Explorer

Met de LS2 MX701 Explorer helm zit je qua veelzijdigheid in ieder geval goed. Deze adventurehelm is van alle markten thuis. Rijd je op een adventure en kies je voor een offroadlook, dan zullen de agressieve vorm en de klep je zeker aanspreken. Mocht je vooral op de gebaande paden te vinden zijn dan is de klep in een mum van tijd te verwijderen voor minder luchtweerstand bij hoge snelheden. Waar iedereen plezier van heeft zijn het grote vizier, het ingebouwde zonnevizier en de talloze ventilatieopeningen op deze helm die allemaal te openen en sluiten zijn. De LS2 MX701 Explorer is daardoor in elke situatie de juiste keuze. 

LS2 MX701 ExplorerLS2 MX701 Explorer
Held Hakuna II en Arese ST GTXHeld Hakuna II en Arese ST GTX

Held Hakuna II en Arese ST GTX

De Held Hakuna II jas en Arese ST GTX broek borduren voort op het thema van veelzijdigheid. De Hakuna II is een adventure-georiënteerde jas met grote ventilatiepanelen aan de voor en achterkant en langs de mouwen. Aan de binnenkant vind je een uitneembaar waterdicht membraan. Door deze jas naar behoefte te combineren met een warme midlayer kun je er het hele jaar mee pad. De Arese ST GTX broek is voorzien van een uitneembaar waterdicht Gore-Tex membraan voor gegarandeerde waterdichtheid. Ook deze broek is voorzien van ventilatieritsen voor de warmere dagen en is daardoor, net als de jas, een uitstekende keuze om het hele jaar door te dragen!

REV’IT! Sand 4

De REV’IT! Sand 4 handschoenen zijn wat Leonoor betreft de gulden middenweg voor langere reizen, mits het goed weer is! Je krijgt de bescherming van een volledig leren handschoen met de voordelen van een lichte zomerhandschoen dankzij de grote ventilerende knokkelbescherming en de geperforeerde handpalm. De middellange schacht geeft voldoende bescherming en past toch makkelijk in de mouwen van je jas. De Sand 4 is ook verkrijgbaar in een waterdichte H2O uitvoering voor als de weersvoorspellingen er iets minder gunstig uitzien. 

REV’IT! Sand 4REV’IT! Sand 4
Sidi Adventure 2 Gore-TexSidi Adventure 2 Gore-Tex

Sidi Adventure 2 Gore-Tex

Voor de laarzen heeft Leonoor voor een all-time favorite gekozen: de Sidi Adventure 2 Gore-Tex is al jaren één van de populairste adventurelaarzen. Met een waterdicht Gore-Tex membraan, stevige gespen, enkelscharnier en fikse scheenbeschermer zijn ze praktisch onfeilbaar, ongeacht de omstandigheden waarin je rijdt!