Over Bax Opleidingen

Bax Opleidingen is de verkeersopleider uit Drunen waar je terecht kunt voor alle rijbewijzen, nascholingscursussen en andere logistieke opleidingen. Sinds de oprichting in 1959 zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de regio. Sinds april van dit jaar zijn ze zelfs uitgebreid naar een vestiging in Tilburg.

Ook voor je motorrijbewijs ben je bij Bax aan het juiste adres. Na de motorrijles kun je als motorrijder veilig en met vertrouwen het verkeer in.

Bax heeft een passie voor het opleiden van leerlingen tot zelfverzekerde weggebruikers en staat voor kwaliteit, wat terug is te zien op verschillende gebieden.

 

Wat maakt Bax zo'n goede rijschool?

Allereerst is Bax Opleidingen een zogenoemde FAM Verkeersschool (Federatie Autorijscholen Management) en voorzien van een ‘’5 sterren qualitylabel’’. Rijopleiders worden alleen tot deze federatie toegelaten wanneer voldaan is aan zeer hoge eisen.

Eisen zijn bijvoorbeeld dat er in iedere categorie wordt lesgegeven en dat er een theorielokaal aanwezig is. Daarnaast maakt Bax altijd gebruik van de nieuwste voertuigen.

Maar wat voor Bax Opleidingen het belangrijkste is, is dat een leerling zich op zijn of haar gemak voelt en in een veilige omgeving kan leren, onder begeleiding van professionele en vakbekwame docenten. Daar hoort een geintje op zijn tijd natuurlijk ook bij.

 

Clinics en opfriscursus

In samenwerking met Chromeburner biedt Bax Opleidingen verschillende clinics en een theorie opfriscursus aan. Hieronder vind je wat meer informatie over de mogelijkheden.

 

 

Clinic: Bochten met de motor

Rijden door uitdagende bochten; voor veel motorrijders is dit waar motorrijden om draait.

Maar bij het nemen van een bocht komt meer kijken dan je denkt. Misschien vind je het spannend of voel je je niet altijd even zeker of zelfs veilig als je door een bocht gaat.

Wil je meer controle en vertrouwen in het rijden van bochten met de motor? Wil je meer ontspannen en plezieriger motorrijden door bochten? Geef je dan nu op voor de 1-daagse clinic ´Bochten met de motor´.


Prijs: €239,-

Augustus: 21 (4 plaatsen)

September: 3 (4 plaatsen), 4 (4 plaatsen)

Oktober: 1 (4 plaatsen), 2 (4 plaatsen), 8 (4 plaatsen), 9 (4 plaatsen), 29 (4 plaatsen), 30 (4 plaatsen)
 

 

Clinic: Motorrijden met minder risico

Je hebt je motorrijbewijs en je bent benieuwd of je veiliger kunt motorrijden, met minder kans op een ongeval? Geef je dan nu op voor de clinic ‘Motorrijden met minder risico’.

Tijdens deze gecombineerde theorie- en praktijktraining leer je de grootste risico’s voor motorrijders beter te herkennen en adequaat hierop te reageren vóórdat het een probleem wordt voor jou. Risicomijdend motorrijden, niet alleen veiliger maar ook een stuk vlotter en leuker!


Prijs: €239,-

Augustus: 20 (3 plaatsen), 21 (4 plaatsen)

September: 3 (4 plaatsen), 4 (4 plaatsen)

Oktober: 1 (4 plaatsen), 2 (4 plaatsen), 8 (4 plaatsen), 9 (4 plaatsen), 29 (4 plaatsen), 30 (4 plaatsen)
 


Opfriscursus: Theorie

Heb je de laatste tijd weinig op de motor gereden? Of wil je misschien na lange tijd weer starten met motorrijden? Dan is een theorie opfriscursus fijn weer vol vertrouwen de weg op te gaan.

In een korte cursus van twee uur herhalen we alle theoretische kennis die je als motorrijder moet kennen. Hierdoor nemen we al je twijfels weg en rijd je weer als een zelfverzekerde weggebruiker over het asfalt!


Prijs: €39,- / mogelijkheid tot kwantiteitskorting

Data in overleg

 

Inschrijven voor een gewenste cursus kan op de site van BAX. Neem contact met hen op via het contactformulier en zij zullen contact met je opnemen!

Let op: Per 21 juni is Bax Opleidingen verhuisd naar een nieuw adres:

Lipsstraat 52a
5151 RP Drunen

 

Instructeur gezocht!

BAX is per direct op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur. Heb jij een passie voor motorrijden? Vind jij het leuk om leerlingen nieuwe vaardigheden bij te brengen en kun je dit ook nog eens op een leuke manier overdragen? Dan is BAX op zoek naar jou!

 

Jouw eigen Motorkleding

Bij ChromeBurner hebben we een ruim aanbod aan motorgear waarmee je veilig kunt lessen in je eigen helm & kleding.
Zo kun je ook meteen na het lessen veilig op de motor stappen!