REV'IT! Najaarscollectie 2021

Het is weer smullen geblazen met de nieuwe collectie motorkleding van REV'IT! voor het najaar. Krijg hier een impressie van de collectie die je bij ChromeBurner in het assortiment kunt verwachten!

REV'IT! winter motorkleding

Ieder seizoen kunnen we weer een hoops moois verwachten van REV'IT!. De Nederlandse motorkleding fabrikant luistert goed naar de feedback die klanten geven om zo de producten net weer dat beetje beter te maken. Zo ook in deze collectie. We nemen je mee langs als het moois en nieuws en maakten er toffe outfits van!

Urban/ Street


De eerste outfit


Casual, modieus en toch veilig! Zo kunnen we deze outfit het best omschrijven. Wat zie je op de foto’s?

De tweede outfit

Deze outfit is wat uitgesprokener dan de eerste, mede ook door de opvallende helm. Toch vinden we het een geslaagde look. De langere REV’IT! jas is perfect voor de stedelijke rijders, omdat deze ook van de motor af een toffe casual uitstraling heeft en je goed beschermt tegen de elementen. Verder zie je de volgende producten op de foto’s.

REV'IT! rugzakken

Je hebt ze al kunnen zien in bovenstaande outfits. Voor het eerst in de geschiedenis van REV’IT! zijn er rugzakken te vinden in de collectie. Variërend van 9 liter voor de Adventure rijders tot aan 22 liter voor de dagelijkse woon werk rijder. De rugzakken zijn in samenwerking gemaakt met het bekende bagagemerk Kriega. Alleen REV’IT! zou REV’IT! niet zijn, als ze niet hun eigenzinnige designs zouden doorvoeren en zo ook bij de rugzakken. Naast design is er ook goed gekeken naar de ergonomie van het lichaam om ervoor te zorgen dat je de rugzakken zo min mogelijk voelt zitten. Niets is vervelender dan een rugzak die op je schouders drukt tijdens een rit op de motor. Daarom zijn alle rugzakken voorzien van een QUADLOC buckle op de borst die het gewicht van de schouders haalt en deze naar de voorzijde verplaatst. Uit ervaring kunnen we spreken dat dit veel comfortabeler is en dat ga je zeker merken!

Adventure collectie

 We spraken er al een beetje over, maar ook over de Adventure collectie van REV’IT! valt genoeg te vertellen wat betreft nieuwe producten. Hierbij een sfeerimpressie van de nieuwe en vernieuwde producten!

REV’IT! Dominator 3 GTX

De absolute topper in dit segment is de nieuwe generatie van de Dominator, die ten opzichte van zijn voorganger een aantal wijzigingen heeft. Deze zijn vooral op het gebied van comfort, slijtvastheid en ventilatie om dit te verbeteren. Zo zijn naden verplaatst om het comfort te verhogen en zijn ventilatie openingen verplaatst voor een nog betere airflow.

Voor de broek geldt hetzelfde. De tweede generatie van de Dominator GTX was al een hele fijne adventure broek, maar in deze derde generatie is veel focus gelegd op verbeteringen. Zoals een verwijderbare extra stukje stof dat ervoor zorgt dat bij ritten in de regen er absoluut geen water aan de binnenkant van de jas kan komen. Om comfort en flexibiliteit te vergroten is de Superfabric op de knieen vervangen met het ijzersterke Multi-layer Print.

REV’IT! Defender 3 GTX

Het kleine broertje van de Dominator 3 GTX is de Defender 3 GTX, al doen we hem hiermee natuurlijk wel iets tekort. Deze topper heeft ook een aantal upgrades gekregen ten opzichte van de vorige generatie. Zo heeft de jas in feite alle functionaliteiten van de Sand 4 gekregen, alleen is alles net even wat meer premium. REV’IT! heeft veel tijd besteed aan details bij de Defender 3 GTX. Met nieuwe ripstop toevoegingen is de jas slijtvaster geworden dan zijn voorganger en zijn er op meer plekken stretch panelen geplaatst voor meer bewegingsvrijheid.

REV'IT! Regenkleding

Ook heeft de regenkleding van REV’IT! een doorontwikkeling gekregen. Zo komt de Cyclone 3 H2o met meer reflectie. Ze zijn natuurlijk nog even makkelijk op te vouwen en is daardoor makkelijk om ergens in je rugzak of motor weg te stoppen. Verder is de regenkleding gemaakt van een zachter materiaal, wat het draagcomfort verhoogd, maar is ook sterker geworden en zal minder snel slijten bij meer gebruik. Als bijkomend voordeel van het nieuwe materiaal heeft de regenkleding nu een matte finish in plaats van de ‘shiny’ uitstraling en komt nu ook in een toffe blauwe variant!

De hele REV'IT! collectie

De gehele REV’IT! najaarscollectie wordt eind oktober verwacht en zal vanaf dan bij ChromeBurner verkrijgbaar zijn. Houd onze website goed in de gaten om als één van de eerste te profiteren van als het moois uit de collectie!