Shoei NXR2

Nog beter, verfijnder en nog functioneler!

Hier worden we blij van: de nieuwe Shoei NXR2! De eerste generatie was een helm die in onze ogen al een van de betere te verkrijgen was. Met de NXR2 heeft Shoei de langverwachte opvolger van de meest succesvolle Shoei helm.

Helemaal Nieuw

De NXR2 is volledig herzien, dat betekent een nieuw ontwerp, meer comfort, meer veiligheid en daardoor is de helm breder inzetbaar dan zijn voorganger. Het onderwerp is in de moderne windtunnels van Shoei ontwikkeld, om zo aerodynamischer te worden en minder ‘drag’ te creëren. Bijkomend voordeel is daarbij de reductie van windgeruis rondom de helm tijdens het rijden.

Comfort

Om te beginnen is de helm lichtgewicht en komt in vier verschillende buitenschalen om ervoor te zorgen dat de helm nooit groter is dan moet zijn. De uitneembare en wasbare cheek pads zijn verkrijgbaar in verschillende diktes om de juiste fit te waarborgen.
Verder heeft de NXR2 ook nog eens uitsparingen voor een communicatiesysteem, zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Om je hoofd van de nodige verkoeling te voorzien als je over de bochtige dijkwegen aan het knallen bent beschikt deze helm over zes openingen aan de voorkant en vier aan de achterkant om warme lucht af te voeren.

Veiligheid

De NXR2 is voorzien van AIM+ (Advanced Integrated Matrix+) en biedt bijzonder goede impact protectie. Hierbij worden verschillende materialen gebruikt om zowel sterk te zijn als elastisch, zodat impact zo goed mogelijk geabsorbeerd kan worden.
De EPS lining heeft variërende dichtheden zodat er overal op je hoofd precies de juiste hoeveelheid bescherming aanwezig is.

De Shoei NXR2 heeft een Dubbel-D sluiting en is voorzien van het CWR-F2 vizier met een breed gezichtsveld en is tevens pinlock voorbereid. Het emergency quick release systeem zorgt ervoor dat hulpdiensten snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

De NXR2 krijgt flink wat mooie plain, candy & graphic kleurvarianten.
Hier zijn wat van onze favorieten! 

Koop de Shoei NXR2 bij ChromeBurner!

Bij ChromeBurner ben je verzekerd van de beste service. We verzenden jouw nieuwe NXR2 dezelfde nog als je deze voor 17.00 besteld. Ook betaal je nooit teveel met onze laagste prijsgarantie.