Toffe motorroute met het Paasweekend!


Weet je niet hoe je Goede vrijdag of het Paasweekend kunt vullen met leuke activiteiten? Probeer dan deze toffe motorroute van motorroutes.nl, deze brengt je namelijk langs al het moois wat Brabant te bieden heeft. Dus download de route, stap op je motor en enjoy!

Betoverend

Betoverend? Jazeker! Deze route brengt je langs de Efteling om toch even dat betoverende sprookjes gevoel te ervaren. Geen lange wachtrijen want we gaan snel weer verder richting de pittoreske dorpjes als Drunen, Dongen en Vlijmen. In totaal is de route bijna 90 km lang en duurt ongeveer 2,5 uur, waarin mooie landschappen voornamelijk het decor zullen zijn, dus kom maar op met die dijkweggetjes!

Nieuwkuijk

Ook in de route meegenomen is Nieuwkuijk, waar je natuurlijk ook onze showroom kunt vinden! Het mooie weer laat nog een beetje op zich wachten, maar bereid jezelf alvast voor met onze nieuwe collectie zomerkleding. Vervang je oude handschoenen, kies je nieuwe helm of bereid je voor op het warme weer met een luchtige hoodie! Wil je onze showroom bezoeken tijdens het Paasweekend? Dat kan, we zijn namelijk Goede vrijdag, en beide Paasdagen open! Vergeet natuurlijk niet om van tevoren een afspraak te maken.

Benieuwd naar de route? Het GPX bestand kan via onderstaande knop downloaden! Met dank aan Motorroutes.nl