Halloween ReplicaHalloween Replica

De 5 vetste grafische motorhelmen voor Halloween

Maak je motor outfit klaar voor de beste Halloween ooit! Met Halloween op de horizon willen wij jullie graag onze favoriete ‘enge’ helmen laten zien.

Waan jezelf als supervillain met de HJC RPHA 11 Carnage

Iedereen kent Spiderman, maar wij vinden Carnage net een tikje cooler. Omdat het één van de engste karakters in het Marvel-universum is, kan dit design natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. De looks van de tegenstander van Spidey zijn verwerkt op deze HJC RPHA 11 helm, wat in onze ogen zorgt voor één van de dikste helm designs in de afgelopen tijd.

Marvel helmetsMarvel helmets

De nieuwe Shoei NXR2 met grimreaper design

Met magere hein zit je altijd goed op Halloween. En met de nieuwe Shoei NXR2 kun je ook niet missen. Met een volledig herzien design is dit model nog beter dan zijn voorganger. Het nieuwe ontwerp brengt meer comfort en meer veiligheid en is daardoor meer allround. Het ontwerp is in de state-of-the-art windtunnels van Shoei ontwikkeld, om zo aerodynamisch mogelijk te zijn. Zoals ook te lezen is in onze blog, is deze helm dus een combinatie van de beste features en een duivels design.

Grim Reaper helmetGrim Reaper helmet
Shark helmetShark helmet

Jorge Lorenzo ¡El Diablo! Austrian GP helm

Als we het over de duivel hebben… Tijdens de Oostenrijkse MotoGP van 2017 droeg Jorge Lorenzo een helm met een design dat ons liet schrikken, wij vonden het design zó vet dat hij wel in deze lijst moet. Een dikke grafische helm die ons doet denken aan Darth Maul uit Star Wars. Deze ‘Diablo’, Spaans voor duivel, wordt afgebeeld op de Shark Spartan 1.2., een integraalhelm met de veiligheidsrating ECE 22.05, hiermee voldoet de helm aan de Europese eisen.

Word een superheld met de AGV K3 SV Max Vision Balloon

Met deze door klassieke stripboeken geïnspireerde helm lijkt het net alsof je uit een comic stapt. Het vette design past volgens ons perfect bij de goeierikken die hun beste beentje voor willen zetten op Halloween. Daarnaast is de AGV K3 Max Vision voorzien van een anti-kras vizier, intern zonnevizier en Pinlock MaxVision.

Cartoon helmetCartoon helmet
Helmet close-upHelmet close-up

Barebones met de Nexx SX.100 Big Shot White

Als wij aan Halloween denken, denken wij automatisch aan skeletten. Dus waarom niet gaan voor de skull and bones look. Door de combinatie van het enge doodshoofd design en de features van de Nexx SX.100 kun je niet fout gaan.

Een complete Halloween outfit maken?

Bekijk onze collectie van motorkleding, -laarzen en -handschoenen, om je outfit zo vet mogelijk te maken. En check ook meer vette helm designs!