NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

COVID-19 UPDATE

Conform de regels van het kabinet zijn de deuren bij ChromeBurner helaas weer gesloten. Wel kunnen we Click en Collect aanbieden. Lees verder wat dat voor u inhoud.


Het ChromeBurner team staat voor je klaar!

Click & Collect

Het is mogelijk om op doordeweekse dagen jouw bestelling af te halen. Hieronder de spelregels om de ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • Doe vooraf je bestelling & betaling op Chromeburner.nl;

  • Bij bezorg optie kies je voor ‘’Click & Collect’’;

  • Voor bijzonderheden of om een afspraak te maken bel naar (073) 200 11 51 ;

  • Afhalen kan al vanaf 0.5 uur na plaatsing van de order;

  • Kom alleen en zonder klachten, de overige basis regels blijven natuurlijk ook van kracht, zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming;

Online bestellingen

Het Coronavirus heeft veel effect op het dagelijks leven in ons land. Gelukkig hebben we er op organisatorisch vlak bij ChromeBurner nog geen last van. Alle bestellingen worden gewoon verwerkt zoals altijd en dus dezelfde dag verzonden als je bestelling voor 17:00 uur geplaatst is.

Houd er wel rekening mee dat de post inmiddels overbelast begint te raken. Mocht er sprake zijn van vertraging, zullen we zodra we dat weten, direct overschakelen en pakketten met FedEx versturen zonder extra kosten in rekening te brengen bij onze klanten. Mocht uw pakket al zijn ingepakt vóór wij hier kennis van hebben genomen, krijgt u uw pakket dus helaas één dag later. In principe geldt dus nog steeds: voor 17u besteld is morgen in huis!

Logischerwijs heeft ook onze partner PostNL maatregelen genomen in verband met het Coronavirus. De belangrijkste wijzigingen zijn dat er voortaan contactloos wordt bezorgd en dat de bezorgers aan de hand van de laatste 3 tekens van uw legitimatiebewijs zelf kunnen tekenen voor ontvangst.

We danken iedereen voor de medewerking en het begrip in deze rare tijd.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren