NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

COVID-19 UPDATE

Conform de regels van het kabinet zijn de deuren bij ChromeBurner weer geopend voor bezoek. Om echter de 1,5 m te waarborgen, hanteren wij de volgende spelregels om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Let op! Mensen/gasten/klanten/ bezoekers die een winkelafspraak of personal shopping afspraak hebben gemaakt hebben altijd voorrang op klanten die geen afspraak hebben gemaakt. Een afspraak maken kan tot 2u van tevoren.


Het ChromeBurner team staat voor je klaar!

Winkelen op afspraak

In verband met de geldende maatregelen mogen wij maximaal 24 bezoekers ontvangen. Het kan voorkomen dat je daarom buiten moet wachten. Wil jij zeker zijn van een tijd of van persoonlijke begeleiding bij jouw aankoop, maak dan een afspraak voor personal shopping.

  • Minimaal 4 uur van tevoren aanmelden;

  • Gebruik het onderstaande formulier om een afspraak te maken of bel naar (073) 200 11 51 ;

  • Aanmelden kan alleen met de vermelding van: Naam / Telefoonnummer / Reden van bezoek (Welke producten, maat enz.);

  • Winkelen binnen een tijdslot;

  • Kom alleen en zonder klachten, de overige basis regels blijven natuurlijk ook van kracht, zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming;

Click & Collect

Het is mogelijk om op doordeweekse dagen jouw bestelling af te halen, maak hiervoor een afspraak met de onderstaande applicatie. Hieronder de spelregels om de ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • Doe vooraf je bestelling & betaling op Chromeburner.nl;

  • Bij bezorg optie kies je voor ‘’Click & Collect’’;

  • Gebruik het onderstaande formulier om een afspraak te maken of bel naar (073) 200 11 51 ;

  • Afhalen op afspraak kan minstens 4 uur na plaatsing van de order ;

  • Kom alleen en zonder klachten, de overige basis regels blijven natuurlijk ook van kracht, zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming.

Online bestellingen

Het Coronavirus heeft veel effect op het dagelijks leven in ons land. Gelukkig hebben we er op organisatorisch vlak bij ChromeBurner nog geen last van. Alle bestellingen worden gewoon verwerkt zoals altijd en dus dezelfde dag verzonden als je bestelling voor 17:00 uur geplaatst is.

Houd er wel rekening mee dat de post inmiddels overbelast begint te raken. Mocht er sprake zijn van vertraging, zullen we zodra we dat weten, direct overschakelen en pakketten met FedEx versturen zonder extra kosten in rekening te brengen bij onze klanten. Mocht uw pakket al zijn ingepakt vóór wij hier kennis van hebben genomen, krijgt u uw pakket dus helaas één dag later. In principe geldt dus nog steeds: voor 17u besteld is morgen in huis!

Logischerwijs heeft ook onze partner PostNL maatregelen genomen in verband met het Coronavirus. De belangrijkste wijzigingen zijn dat er voortaan contactloos wordt bezorgd en dat de bezorgers aan de hand van de laatste 3 tekens van uw legitimatiebewijs zelf kunnen tekenen voor ontvangst.

We danken iedereen voor de medewerking en het begrip in deze rare tijd.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren