Gratis verzending vanaf €50,-
NL

Online bestellingen

Het Coronavirus heeft veel effect op het dagelijks leven in ons land. Gelukkig hebben we er op organisatorisch vlak bij ChromeBurner nog geen last van. Alle bestellingen worden gewoon verwerkt zoals altijd en dus dezelfde dag verzonden als je bestelling voor 17:00 uur geplaatst is.

Houd er wel rekening mee dat de post inmiddels overbelast begint te raken. Mocht er sprake zijn van vertraging, zullen we zodra we dat weten, direct overschakelen en pakketten met FedEx versturen zonder extra kosten in rekening te brengen bij onze klanten. Mocht uw pakket al zijn ingepakt vóór wij hier kennis van hebben genomen, krijgt u uw pakket dus helaas één dag later. In principe geldt dus nog steeds: voor 17u besteld is morgen in huis!

Logischerwijs heeft ook onze partner PostNL maatregelen genomen in verband met het Coronavirus. De belangrijkste wijzigingen zijn dat er voortaan contactloos wordt bezorgd en dat de bezorgers aan de hand van de laatste 3 tekens van uw legitimatiebewijs zelf kunnen tekenen voor ontvangst.

De showroom

Vanwege aangescherpte maatregelen en om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is onze winkel tijdelijk gesloten. Zoals hierboven beschreven staat, gaat onze online service wel gewoon door zoals je van ons gewent bent.

Ook op afstand zitten er specialisten voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies! Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Geen enkel probleem, onze gehele collectie is te vinden op onze website!

We helpen je graag verder via: +31 73 200 80 20 of mail naar klantenservice@chromeburner.com


Het ChromeBurner team staat voor je klaar!

We danken iedereen voor de medewerking en het begrip in deze rare tijd.

Gratis verzending vanaf €50,-