GET READY
FOR YOUR NEXT ADVENTURE

Maak jezelf klaar voor het beste avontuur ooit! Met onze collectie Adventure kleding zorg je ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op het maken van mooie herinneringen en het hebben van plezier. Bekijk snel onze favorieten en laat je inspireren!

Veelzijdigheid op zijn best

Een echte avonturier ontdekt de wereld op zijn motor en je motorkleding moet jouw ambities kunnen bijbenen! ‘Multifunctioneel’ is het sleutelwoord voor alles wat er met Adventure te maken heeft, zoals het slijtvast en comfortabel tegelijkertijd zijn of zowel ventilatie hebben voor de warme dagen en thermovoering kunnen inritsen op de koude!

Getting dirty

Een avontuur zonder vies te worden is geen echt avontuur! Gelukkig is Adventure gear gemaakt voor ‘the dirty work’ en ben jij beschermt tegen de elementen. Water, aarde, hitte en wind vormen geen probleem voor de juiste Adventure gear! Gore-Tex, ventilatie, slijtvast materiaal, uitneembare voeringen zijn nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden!

Eindeloos comfort

Een helm die perfect aansluit bij de wensen van een Adventure rijder, maakt een avontuur nog comfortabeler! Licht van gewicht, een peak zodat zand niet in je vizier kan komen, een groot vizier voor beter zicht en een voorbereiding voor als je een crossbril wilt gebruiken. Bekijk onze collectie Adventure helmen en zie hoe jouw avontuur nog beter wordt!

ADVENTURE HELMEN