MARK THE DATE

Italië, het land van pizza, de Stelviopas en natuurlijk prachtig design. Waarom zouden we niet een stukje van Bella Italia naar Nederland halen? Op 18 juni gaan we na succesvolle voorgaande edities samen met onze partner de MV Agusta Owners Club Benelux eindelijk weer de Italian Riders Day organiseren. Na 2 jaar van afwezigheid hebben we dit jaar weer de mooiste motoren geregeld en zal de dag volledig in het teken staan van Italië!

Liefhebbers van Italiaanse perfectie zijn van harte welkom bij ons om hun passie te delen op 18 juni aanstaande tussen 10:00 en 17:00. De inloop is gratis en we willen jullie dan ook graag uitnodigen om samen met ons deze dag te vieren onder het genot van een Italiaanse kop koffie met bijpassende hapjes en drankjes.

ITALIAN RIDERS DAY LOTERIJ

Maak kans op mooie prijzen! Van 23 mei tot en met 18 juni ontvang jij als klant van ChromeBurner bij iedere order, zowel online als in onze showroom, een lot voor onze loterij. Deze loten zijn enkel tijdens de Italian Riders Day (fysiek) in te leveren bij ChromeBurner. Ben jij de gelukkige winnaar van één van de drie prijzen? Dan ontvang je op korte termijn een e-mail van ons om het verder af te handelen. Let op: deelname vanaf 18 jaar óf met toestemming van ouder/verzorger.

SHOWROOM ACTIES  

Tijdens de Italian Riders Day zullen er (extra) kortingen gegeven worden, speciaal voor deze dag! Zo geven wij 10% korting op alle Italiaanse merken, 50% korting op de Scorpion Covert-X T-Rust en 50% korting op de Scorpion EXO-HX1 Hostium helmen. Daarnaast ontvang je bij iedere aankoop, ongeacht het bestede bedrag, een lot voor de Italian Riders Day loterij!