Italian Riders Day 2023Italian Riders Day 2023

ITALIAN RIDERS DAY

ZATERDAG 3 JUNI
10:00 - 17:00

Italian dash

Op zaterdag 3 juni organiseren wij in samenwerking met MV Agusta Owners Club Benelux een nieuwe editie van Italian Riders Day! Na de succesvolle voorgaande edities kan deze dag natuurlijk niet ontbreken op onze evenementenkalender.

Liefhebbers van Italiaanse perfectie zijn 3 juni van harte welkom om hun passie te delen met ons, onze partners en alle andere aanwezige motorfanaten. Je kunt tussen 10:00 en 17:00 uur gratis langskomen en genieten van een dag volledig in het teken van Italië. We hebben weer leuke activiteiten, toffe acties, heerlijk eten en natuurlijk de mooiste motoren geregeld.  Als dan ook het Italiaanse zonnetje zich in Nieuwkuijk laat zien tijdens het event, zou dat natuurlijk helemaal fantastisch zijn!

Heb jij geen Italiaanse motor of helemaal geen motor? Geen probleem! Italian Riders Day is voor iedereen, dus kom gezellig langs en geniet van de motorgekte. De Italiaanse motoren krijgen een speciaal plekje op ons terrein.

ACTIVITEITEN

Italian dash

Er is veel te zien en te doen tijdens Italian Riders Day. Zet zaterdag 3 juni dus in je agenda en kom naar onze showroom voor een onvergetelijke dag vol passie en een heleboel Italiaanse motoren. Hieronder een greep uit de activiteiten tijdens het event.

ActiesActies

Acties

Profiteer van waanzinnige kortingen en maak kans op te gekke prijzen met onze winacties!

Food & drinksFood & drinks

Food & drinks

Geniet van lekker Italiaans streetfood! Na een pitstop bij deze foodtruck kun je weer goed op weg. Niet alleen je motor heeft de juiste brandstof nodig natuurlijk.

Live Podcast

Sluit je aan bij de jongens van de Chromeburner-podcast, Iwan van der Valk, Joost Overzee en Arno Jaspers voor een live-opname. Ze zullen het laatste motorfietsnieuws, trends en verhalen bespreken live tijdens het evenement!

Entertainment

Kom in de juiste sfeer met live muziek de hele dag door. Onze getalenteerde DJ zorgt voor entertainment terwijl je de nieuwste motoruitrusting en accessoires bekijkt.

Kids funKids fun

Kids fun

Breng het hele gezin mee! We hebben genoeg activiteiten om de kleintjes bezig te houden, zoals een springkussen.

Bike Wash

Laat je motor en helm gratis wassen bij onze Bike Wash! Terwijl jij geniet van alle activiteiten en entertainment worden jouw bike en helm weer spik en span gemaakt.

ActiesActies

Acties

Profiteer van waanzinnige kortingen en maak kans op te gekke prijzen met onze winacties!

Food & drinksFood & drinks

Food & drinks

Geniet van lekkere Italiaanse pizza! Na een pitstop bij de foodtruck kun je weer goed op weg. Niet alleen je motor heeft de juiste brandstof nodig natuurlijk.

Kids funKids fun

Kids fun

Breng het hele gezin mee! We hebben genoeg activiteiten om de kleintjes bezig te houden, zoals een springkussen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN

Gratis Dyno-runGratis Dyno-run

Gratis Dyno-run

Wil je zien hoe jouw motorfiets presteert op de Dyno? We bieden gratis Dyno-runs aan tijdens Italian Riders Day! Houd er rekening mee dat online registratie vereist is om deel te nemen aan de gratis Dyno-run. We kunnen geen plekken reserveren voor bezoekers die zich niet hebben geregistreerd via het formulier, dus zorg ervoor dat je je van tevoren aanmeldt om je plek veilig te stellen. Mis deze kans niet om je motorfiets op de proef te stellen. Registreer nu en dan zien we je hopelijk tijdens het evenement!

Alle plekken zijn inmiddels vol, je kunt je helaas niet meer inschrijven.

 

WIJ ZIJN ER OOK BIJ!

Italian dash

Veel van onze partners en vrienden zijn ook aanwezig tijdens Italian Riders Day. En natuurlijk nemen ze ook hun vette bikes mee! Ze kijken ernaar uit om een praatje te maken en hun passie voor tweewielige machines te delen met mederijders. Dus kom langs en zeg hallo! Wij én zij kunnen niet wachten om je 3 juni te zien.

Bikelifebrabant

Ducatilex

Benpa

Ducatim

Merel

Timmeke


DEZE DAG WORDT GEORGANISEERD IN SAMENWERKING MET DEZE PARTNERS

Italian dash


SFEERIMPRESSIE VAN EERDERE EVENEMENTEN

Italian dash