KLEUR JE WEG NAAR DE 24U VAN SPA FRANCORCHAMPS

Lijkt het je leuk om je (klein)kind mee te nemen naar de 24u van SPA Francorchamps in het endurance World Championship? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij geven namelijk VIP tickets weg! Laat je (klein)kind zijn of haar mooiste kleurplaat maken en wie weet gaan jullie ervandoor met twee VIP tickets voor de 24u van SPA Francorchamps op 17 of 18 juni 2023! Op 18 juni is het ook nog eens Vaderdag; een leuk vader-kind uitje dus!

HOE WERKT HET? 

 1. Download de kleurplaat:
  Klik op de knop hierboven om de kleurplaat te downloaden. Je kunt zoveel kleurplaten downloaden als je wilt!
 2. Kleur de kleurplaat in:
  Pak je kleurpotloden, stiften of verf en kleur de kleurplaat in naar eigen inzicht. Wees creatief en maak er iets moois van!
 3. Contactgegevens invullen:
  Vul je contactgegevens in op de kleurplaat. Ben je minderjarig? Zet dan ook de contactgegevens van een ouder of voogd erbij.
 4. Lever jouw kleurplaat in:
  Je kunt jouw kleurplaat tot en met woensdag 31 mei inleveren in onze showroom of door een foto/scan te mailen naar kleurplaat@chromeburner.com.
 5. Maak kans op VIP tickets voor de 24u van SPA Francorchamps:
  Uit alle inzendingen selecteren wij twee winnaars. Beide winnaars ontvangen twee VIP tickets voor de 24u van SPA Francorchamps op 17 of 18 juni 2023. De winnaars worden vrijdag 2 juni bekendgemaakt.

 Benieuwd wat je kunt verwachten? Check hier de Bol d'Or editie op Paul Ricard vorig jaar!

ACTIEVOORWAARDEN

 • Actieperiode: zaterdag 1 april t/m woensdag 31 mei 2023.
 • Kleurplaten dienen uiterlijk woensdag 31 mei ingeleverd te worden in onze winkel of door een foto/scan te mailen naar kleurplaat@chromeburner.com.
 • Maximaal één deelname per persoon.
 • Om kans te maken op de prijs dien je je gegevens achter te laten op de kleurplaat. Dit kun je doen door de daarvoor bestemde velden op de kleurplaat in te vullen.
 • Er worden twee winnaars gekozen. Eén winnaar wint twee VIP-kaartjes voor zaterdag 17 juni en de andere winnaar wint twee kaartjes voor zondag 18 juni.
 • De winnaars worden op vrijdag 2 juni 2023 telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. Zij hebben tot uiterlijk woensdag 7 juni om hun prijs te claimen. Gebeurt dit niet, dan vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Houd dus je telefoon en mail (ook je spambox) goed in de gaten!
 • VIP-kaartjes geven toegang tot de paddock en de pitbox van het ChromeBurner-RAC41-Honda team tijdens de 24u van SPA Francorchamps in het Endurance World Championship 2023. Inclusief een hapje en een drankje.
 • De VIP-kaartjes zijn niet in te ruilen voor een andere prijs of geld.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.