3 producten

per pagina
Alpine MotoSafe Pro Earplugs
24 90 27 95

3 producten

per pagina

Alpine motor oordopjes

Alpine oordopjes zijn een aanrader voor iedere motorrijder! Motorrijden kan belastend zijn voor je oren. Motorgeluid, bandengeluid en windruis kunnen serieuze gehoorschade veroorzaken. Alpine heeft oordopjes ontwikkeld om dit te voorkomen! Wij adviseren om met alle helmen gehoorbescherming te gebruiken!

Alpine motor oordopjes filteren geluiden

Alpine oordopjes zijn ontwikkeld op een manier dat de schadelijke geluiden eruit gefilterd worden, maar bijvoorbeeld stemgeluid hoorbaar blijft. Hierdoor kun je toch nog enigszins het verkeer horen, maar ook je communicatiesysteem! Zelfs met een communicatiesysteem is het dus verstandig om oordopjes te dragen.

Welke Alpine oordopjes moet ik kopen?

In onze webshop vind je verschillende Alpine oordopjes. Al deze oordopjes hebben hun eigen functie en kunnen voor hun eigen doel gebruikt worden. Zo zijn er speciale race oordopjes. Deze zijn voornamelijk voor het circuit en de snelweg ontworpen. Natuurlijk zijn ze ook in andere situaties te gebruiken. Zoek je gehoorbescherming voor het touren en vakanties? Ook deze oordoppen vind je bij ons! Twijfel je welke oordoppen het meest bij jou passen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

Waarom koop je je oordopjes bij ChromeBurner?

Wanneer je motorspullen koopt bij ChromeBurner, profiteer je van onze unieke service. Wij versturen onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe motorgear. Daarnaast hebben wij een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt. Twijfel je over welke producten het beste bij je passen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen!