Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Bering

Producten 1 tot 20 van totaal 90

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 90

per pagina

Bering motorkleding

Bering is opgericht in 1951. Het bedrijf dat de naam Bering zou gaan dragen heette toentertijd Plastex, een bedrijf dat kleding ontwierp voor mensen die op zee in extreme condities werkten. De naam Bering werd later gebruikt om het doel van de producten van het bedrijf te onderstrepen. De Beringstreek is het punt waar Alaska en Siberië samenkomen, gelegen onder de 60°-lijn. De Beringstreek is vele maanden per jaar vastgevroren. Daarnaast is het ook een streek die wordt gekenmerkt door hevige ijswinden en een extreem hard klimaat.

De veilige en functionele kleding van Bering

Bering heeft het haar missie gemaakt om kleding en producten te ontwerpen die geschikt zijn om weerstand te bieden tegen de extreme klimaatomstandigheden. Met de ervaring om veilige en functionele kleding te maken, maakte Bering de sprong naar de motorkleding branche met succes. Bering besteedt altijd bijzonder veel aandacht aan het ontwerp van haar producten en kan daardoor haar klanten perfect betrouwbare producten aanbieden. Tegelijkertijd voldoet het aan de verwachtingen van een groep klanten die op zoek is naar creativiteit gecombineerd met de nieuwste trends.

Een ruim assortiment met betrouwbare motorkleding

Bering biedt een zeer ruim assortiment aan alle soorten motorkleding. Daarbij is er altijd specifiek aandacht besteed aan het ontwerpen van elk soort product. Dit biedt haar klanten de garantie dat de kleding die zij dragen zowel goed eruit ziet als functioneel is en aan al jouw verwachtingen voldoet. Het merendeel van de collectie is CE 13595-gecertificeerd, waardoor je er zeker van bent dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. Je bent zeker beschermd tegen alle weersomstandigheden. Draag Bering kleding en je bent resistent tegen de kou, water en val- en glijpartijen. In hun ruime assortiment vind je motorjassen, -laarzen, -broeken, -handschoenen en nog veel meer.

Ons gespecialiseerde personeel beantwoordt al jouw vragen

Wanneer je liever eerst advies en informatie ontvangt over de motorkleding van Bering staan wij voor je klaar. Kom hiervoor langs in onze winkel in Nieuwkuijk en ontdek het ruime assortiment. Mocht je er al over uit zijn welke Bering artikelen je wilt, dan plaats je eenvoudig een bestelling in onze webshop. In de meeste gevallen ontvang je jouw bestelling de volgende dag al thuis. Bestel je voor meer dan €50-, dan rekenen we geen verzendkosten. Bel voor meer informatie naar 073 200 80 20 of stuur een e-mail naar [email protected].